Skėčių nuomos punktai

Pasidalinkite pasiūlymais ir patarimais:)

  1. gg ez
  2. Esu ne iš Vilniaus, galėtų būti orientuota ir į kitus miestus
  3. Sekmes 😉
  4. Netikiu idėja, nebent paslaugos kaina būtų 10ct.. Jei labai pradeda lyti lietus, galima tiesiog nusipirkti skėtį iš bet kokios parduotuvės už 5€ ir naudotis ne tik tą vieną kartą, bet kada reikia. Mūsų rinka per maža tokiai paslaugai ir nemanau, kad investicija atsipirktų, nes jums kainuotų ne tik skėčiai, įranga, (gal appsas), bet ir aptarnavimas tų skėčių “aparatų”. O žiūrint iš kliento pusės - kas jau labai norės ir TURĖS laiko tą skėtį specialiai grąžinti... tikrai geriau eičiau šlapia nei gaisčiau laiką ir neščiau skėtį atgal. BET mane labiau domina ne ši idėja, o Jūsų komanda, generuojanti tokias idėjas. Todėl šią apklausą ir atsidariau. Studijuoju elektroninio verslo vadybą - magistrą, tai tokios ir panašios idėjos ir mokymasis jas KAIP jas įgyvendinti dabar mano kasdienybė. Gal ieškot komandos pastiprinimo? :D ar Jūs irgi studentai ir tik namų darbus atliekat? P.s. turėjom panašią idėją, tik apskaičiavus viską rimtų instrumentų pagalba, išėjo diiiidelis nuostolis. Kokiais instrumentais apskaičiavote savo idėjos atsiperkamumą? Laukiu laiškučio - [email protected]
  5. Kol kas sunku sugalvoti kažką naudingo pasiūlyti
  6. Gera ideja
  7. Netikėtai užklupus lietui, vidury kelio, nebūtų itin patogu su šlapiom rankom ieškoti artimiausio punkto ar laisvų skėčių telefono programėlėj. Kol surasi, tol dar labiau permirksi. Nebent nueiti į patalpą, užsirezervuot ir lėkt skėčio link. Nebent tie punktai bus viduje ar bent jau su stogeliu, kad bemaigant telefoną nesušlaptum:)
  8. Kitą kartą sudarydami apklausą, jeigu norite tinkamai atlikti rinkos analizę, nemanipuliuokite žmonių su tokiais pasirinkimais kaip “ne, geriau sušlapsiu/man patinka būti šlapiam”, nes retai kam tai patinka, tačiau galbūt jie turi savų priežasčių, dėl ko jie nesinaudotų jūsų paslauga. Tokie variantai skatina žmones pasirinkti kitą variantą, nes jautiesi idiotu pasirinkdamas, kad patinka sušlapti, o jums apklausos rezultatai nuo to gerėja, bet nematote realios situacijos. Asmeniškai man ši paslauga nebūtų aktuali, nes važinėju automobiliu, kartais tenka iki jo paeiti kokias 10 minučių, užklupus lietui nenorėčiau dar ilgiau eiti iki skėčių punkto, o artėjant prie mašinos vėl ieškoti pridavimo punkto, tada važiuoti iki jo su automobiliu, kad pridavus netektų šlapti? Taip pat nebūtų logiška kainą užkelti už daugiau nei 6€, nes tada būtų paprasčiau žmonėm užeiti į parduotuvę ir nusipirkti skėtį, tai vartotojiškumo problemos neišspręstumėte. Manau viešojo transporto stotelės būtų patogi vieta punktui, taip pat dideliuose ofisuose prie išėjimų.
  9. O nešika kartu galima
  10. Nuoma ne 24h o valandu tiksklumu.