Šalies ikimokyklinio ugdymo įstaigų apklausa apie dalyvavimą „Sodinčiaus“ konkurse

Jei atsakymas teigiamas. Kaip Jums sekėsi konkurse ir kokie būtų Jūsų pastebėjimai ar pastabos?

  1. Kitokie kriterijai renkant laimėtojus. Pvz procentais nuo darželį lankančių vaikų skaičiaus.
  2. Su malonumu dalyvavome siame konkurse. Labai noretusi, kad organizatoriai apgalvotu vertinimo sistema. Butu puiku jei ir mazu darzeliu (gyvenvieciu) dalyviai galetu pretenduoti i laimejima. Dziugu butu, jeigu darbelius vertintu ne tik socialiniu tinklu naudotojai, bet ir organizatoriu isrinkta komisija. Geru jums darbu ir grazaus pavasario.
  3. Dalyvaujame, bet nesitikime laimėti. Manau, kad balsavimas - ne pati geriausia priemonė išrinkti originaliausius ir įdomiausius darbus. Kas laimės, priklauso tik nuo pažįstamų, draugų, giminių rato ir agitacijos. Kas to negeba, geriau ir nedalyvauti. Čia tik mano nuomonė.
  4. tai tik žaidimas
  5. Konkurse sekėsi neblogai. Gaila, kad nelaimėjome. Būtų džiugu, kad ir prizai ( arba paguodos prizai) būtų ir nedideli patalpų vidaus šiltnamiukai, kurie yra nebrangūs, o vaikams suteiktų daug džiaugsmo. Juk gyvename ir dirbame dėl vaikų.
  6. Praėjusiais metais dalyvavome ir nusivylėme, nes balsavimai buvo didžiųjų miestų naudai, mažesnėms įstaigoms provincijoje su jomis sunku konkuruoti.
  7. Sekėsi normaliai, norėjosi surinkti daugiau balsų. bandysime kitą kartą
  8. Manau sekėsi gerai, bet laimėti nepavyko. Atrodo, kas balsavimas neteisingas. Geriau rinktų komisija, atsižvelgdama į žmonių balsavimus.
  9. Nelaimėjom. Jei vyks kitais metais butinai dalyvausim.
  10. Konkursas subūrė darželio bendruomenė ir paskatino įsijungti draugus, gimines, pažįstamus... Džiaugiamės pirmų metų derliumi... Smagu, kad į konkursą įsitraukia vis daugiau darželių. Ir džiugu, kad atsiranda entuziastų organizuoti tokias akcijas. Ačiū