Rasizmas Lietuvoje

Bei dar... (įrašykite savo mintį,)

  1. lol
  2. Lietuviai dar siauresnio proto
  3. bus visiskai nesaugu gatvese
  4. Siūlyčiau smurtaujančius prieš kitos rasės ar tautos žmones rodyti per televiziją, kad visi žinotų apie rasistų išpeuolius
  5. susidarysim apie savo sali bloga ispudi
  6. Radau laime kitoje salyje su kitatauciu, juodaodziu.. Internete prisiskaiciau labai daug baisiu straipsniu ir jaunimo nuomones apie juos.. kaip noretu visus jus isnaikinti ir jei ju kelyne nors vienas pasimaisytu, neliktu gyvas.. Negalejau ir vis dar negaliu suvokti kaip zmones gali taip galvoti, kaip gali nekesti tik del to kad jis kitokios rases visai nepazystant zmogaus... Labai ilga laika bijojau grizti i Lietuva su vyru.. ir vos tik grizom jau kita dien susilaukem labai dauk repliku, grasinimu.. man geda.. labai geda del tokio lietuviu elgesio.. Turim nuostabia dukryte, kuria baisu atsivesti i lietuva atostogoms, baisu palikti pas senelius, nes kiemo vaikai prasivardziuoja, skaudina ja... nemanau kad taip turetu buti.. tai labai neteisinga!! valdzia turetu imtis kazkokiu priemoniu, griestesniu bausmiu uz tai.. turetu apsviesti mokyklose vaikus apie kitu rasiu zmones.. supazindinti su pasauliu.. Mano nuomone taip yra nes lietuvos zmones nera mate kitatauciu.. Lietuvojos zmones labai seslus, nekeliauja (neturi galimybiu) nemate pasaulio, gal del to jiems sunkiau suvokti kad pasaulis priklauso visiems.. ir kad visi mes esam lygus, visu kunu bega tokios pat spalvos kraujas, plaka tokia pat sirdis, visi turim kojas, galva, rankas... Man rodos dar daug laiko praeis kol lietuviai priims kitataucius.. o racizmas niekada neisnyks, bet duok Dieve kad sumazetu..
  7. sumazes turistu ir lietuva praras gera varda, taipat prades enkti lietuvius kitose salyse
  8. skatinsim kitas diskriminacijas.
  9. uzsienyje lietuviai nebus laukiami
  10. rasizmui - NE
  11. Sumažės negrų;)
  12. Lietuvoje lėčiau įsigalės globalizmas
  13. Bendradarbiauti su kitomis salimis ir tautomis biznio ir kulturos srity butina, netgi draugiski tarpusavio santykiai yra geras zenklas, bet leisti kitu rasiu atstovus pastoviai gyventi lietuvoje ir leisti jiems vystyti ju kultura yra visiskas absurdas. Lietuva yra labai maza salis, kuri visgi isliko jau visa tukstantmeti, nepaisant visu represiju ir okupaciju. Ir tai atsitiko tikrai ne del to, kad anot siolaikiniu supuvusiu demagogu " LIetuviai yra labai pakantus kitoms rasems" visi turi vienodas teises visi yra lygus po saule jeigu jie yra savo vietoje. jeigu lietuviai leis ileisti saknis visokiems juodaodziams ir azijatams Lietuvoje, 1100 metu Lietuvos jubiliejus niekada neivyks.Vien pasiziurejus i JAV, kai balti zmones su isplautais smegenimis leido isibujoti visokiom laukinem kulturom,leisdami jiems viska niokoti iki toiokio lygio kad net vemt vercia.Nenoreciau kad Lietuvoje butu taip pat. Noreciau kad tie kurie rasineja visokius nonsansus apie lygybe tarp rasiu nuvyktu i JAV, UK, Vokietija,Prancuzija....ir kitas salis ir viena karta vietoje muzieju, teatru, prabangiu papludimiu nuvyktu i rajonus kur gyvena kitu pasiu atstovai(ypatingai Lotynu Amerikos Atstovai, joudaodziai. turkai)ir pasiziuretu is arti, ilgesni laika.Tada jie suprastu apie ka eina kalba.
  14. kils didelis samišis, nebevažiuos kitataučiai
  15. Lietuva - kaimas
  16. niekas iš užsienio šalių nenorės važiuoti į Lietuvą
  17. nesupratau šio klausimo esmės ;)
  18. "Daininkai"
  19. Šiukšlės nustos važiuot čia ir daryt savo "tvarką"
  20. nebebūsiu naciu 8-)
  21. Nekenciu rasizmo , zydu ir negru
  22. Nereikia kelti vejo del rasizmo, viskas pas mus yra normaliai. Tegul daugiau demesio skiria kriminal
  23. rasizmas
  24. laikui bėgiant, dėl ekonominės padėties, rasistiniu išpuoliu padaugės
  25. 5 klausimas: manau kad reikia bausti kaip bet koky kita ispuoly, o ne kazkoky isskirtini.
  26. Nereikia negru Lietuvoj.
  27. Lietuva nebus viena iš multirasinių valstybių, pliusas
  28. Prasidės karas su kitataučiais, kurį rasistai pralaimės, ir skaudžiai
  29. Geda buti lietuviu, kai cia vyksta tokie dalykai...
  30. Baisu, kai tu bijai pasikviesti savo draugus iš Azijos ir afroamerikiečius, nes nežinai kaip su jais
  31. vis tai turi liautis
  32. toli iki Rusijos, ten viskas kraupiau
  33. valstybe pries tokius dalykus turi imtis griezciausiu priemoniu
  34. visi esam lygus,Dievo kuriniai
  35. Tiesiog mes esame kaimas. Toki vaizda susidarys ir kitos tautos apie Lieutvius, bus geda buti lietuv
  36. sportininkai nuspiriks uzius ir ak ir saudys rasistus, tada vieni pilieciai supyks, kiti palaikys ki