Raseinių miesto parko sutvarkymo projektiniai pasiūlymai

Parašykite pastebėjimus, apie Raseinių miesto parką.

  1. Noretusi, kad butu moderni Riedlenciu aikstele. Istikro, butu malonu, tiek studentams, tiek kitiems sio sporto entuziastams grizus i miesta pailseti parke ir pariedeti su riedlente. Tai tikrai sutrauktu daugiau jaunimo uzsiimti tuo. Veliau butu galima organizuoti varzybas ir panasiai. Antras pasiulymas butu vasaros terasa, kuri dirbtu vakarais (ketvirtadieni/penktadieni/sestadieni) tarkime nuo 18 iki 23h, sestadieni galbut ilgiau. Butu puiku, jog butu susiburimo vieta parke, terasoje su gyvai grojanciu didzejumi ir panasiai. Kadangi parke butu kameros butu saugu ir ko gero nebutu vartojancio alkoholio jaunimo (bent jau parke ar per renginius). Noreciau dar pasiulyti minciu. Ir parasysiu cia savo elektroninio pasto adresa. [email protected] Uz patrauklius Raseinius!
  2. Tai ka nori padaryti dabar musu ,, ponai,, netelpa i jokius remus. Jie tiesiog is zoles nori padaryti asfalta ir trinkeles o medzius ispjauti. Ko reikia na manau visai nedaug, jei labai jau nori lai atnaujina ta pacia danga kuom nori nors ir trinkelem pirktom is UAB BILDERIS, apgeneja medzius kad butu saugu isvalo pruda ir padaro valymo irengimus kad vanduo nuo gatves nepatektu tiesiai i pruda. Sutvarkyti apsvietima, pastatyti naujus suolelius ir asisku tualeta. Tai visai nedaug ir isaugosim zole, paprasta zolia kuri kvepia. Bet jiems tai nerupi, jiems rupi pinigai. O del ko jiems nerupi? Ats: Vienas is organizatoriu per parka paskutiniu laiku yra praejes pries 30 metu kitas atvaziaves is kauno ir isvis nebuvo ikeles kojos i ji tai del to ju ir projektai tokie. Kaip tik siuo metu uzsijimu tuo kad tai sustabdyti, darysiu viska iki galo. Jei reikia dar kokios info mielai pasidalinsiu, mano e-mail; [email protected]
  3. Daug i.darbo reikia į jį įdėti.
  4. grazi aplinka, taciau nepakankamai.
  5. Gražus,bet dar reikia ji daug puoselėti..
  6. Parke būna daug jaunimo, kurie ten rūko arba vartoja alkoholį. Tokiame parke nėra saugu.
  7. Raseiniu miesto parkas nera panasus i normalu parka, del geografines jo padeties. Nemanau, kad aplinkui turetu uzti automobiliai, jame truksta naturalios gamtos.
  8. Manau,kad mūsų miesto parką derėtų prižiūrėti naktimis,nes kai reikia praeitį pro jį,tiesiog BAUGU. Manau,kad priežiūra nepakenktų ir augalų prižiūrėjimui ar negeriama svaigieji gėrimai,ar negadinamos skulptūros,ar į vandenį nemėtama šiukšlių... Dar galėtų būti koks mažas lopinėlis šunų parkui,nes kažkur į miesto galą vesti savo šunį tikrai nėra patogu,o juolab ,kad kol nuvedi ,jis savo reikalus būna atlikęs.
  9. Parkas yra labai nedidelis, tad norėtusi, kad kuo daugiau išliktų natūralumo, žalumos. Kai perkrauta vaizdo nebelieka, geriau mažiau, bet tvarkingiau.
  10. miesto parkas turetu buti svaresnis, tuomet ir zmones dazniau lankytusi, aiku truksta ir suoliuku...
  11. reikia tvarkos...
  12. Parkas būtų daug gražesnis jei jis būtų labiau prižiūrimas ir jame nesišlaikstytų girtuokliai, o vakarais išgėręs jaunimas.
  13. reikia tvarkyti,truputis lesu ir bus grazus
  14. Kadangi parkas yra miesto centre, manau, kad miesto savovaldybe turetu pasirupinti tuo, kad parkas trauktu ne tik miesto gyventojus, bet miesto svecius. Taip pat galetu kontroliuoti jaunuolius, kurie miesto parke isgerineja.
  15. Mano manymu reikėtu restauruoti cerkvę ir daugiau gyvumo suteiktų gėlės.
  16. Žiemą galėtų būti įrengta ledo arena, vasarą - maudymosi zona (išvalant tvenkinį), neprižiūrimi vaikų žaidimų įrengimai (vienose sūpynėse neįmanoma suptis ir jos nesutvarkomos), galėtų būti įrengtas vaikams baseinas, daugiau žaidimų vaikams, nes maži vaikai su tėvais - pagrindiniai parko lankytojai. Parke, aptvertoje teritorijoje galėtų augti egzotiškų gyvūnų. Takų danga turi būti atnaujinta.
  17. Šiek tiek jau pamirstas ir apleistas. Vandens telkinys sudaro tragišką vaizdą. Kai kuriose vietose takelių būklė apgailėtina, nes geriau eiti šalia takelio. Okai slidu tai visiškai ziauru.
  18. saunuole ;) bandau tavo anketa :) perke nebuvau, tikiuosi kada nors pakviesi apsilankyt ;)