Prancūziškos virtuvės apklausa

Kuriuos prancūziškus patiekalus žinote ir galėtumėt įvardint?

  1. Krosanas, svogūnų sriuba, kita.
  2. crepes, creme brulee, croissant, eclair, baguette, svogunu sriuba
  3. Kruasanai, žăsų kepenėlių paštetas, svogūnų pyragas
  4. Kruasanas
  5. Krosanas, sraigiu sriuba
  6. Svogunų sriuba, keptos sraigės
  7. Svogūnų sriuba, žuvies patiekalai, salotos
  8. Crepes
  9. Krusanai,pica
  10. Kruasanai
  11. Kepti kaštonai, įdarytos sraigės, moliuskai
  12. Kruasanas
  13. Moules et frites, scampi à l'ail, soupe aux tomattes
  14. Sraigės, quiche, prancūziškas obuolių pyragas, fondiu
  15. Pelėsinis sūris
  16. Varlių šlaunelės
  17. Apetitif-alyvyogių užkandėlė, foie geras, Salade
  18. Kruasanas, macarons, kanelės, creme brulee, vafliai, skrebučiai, troškintos anties kulšelės.
  19. Negaliu
  20. Bagete, sraigės, crosanai
  21. pastetas
  22. La quiche, la ratatouille, les galettes bretonnes, la soupe à l'oignon, la salade niçoise, la crème brûlée...
  23. Svogunu sriuba
  24. Madlema, kruasanai, anties confit,
  25. Svogūnų sriuba, jautienos troškinys, creme brulee, tarte tartin.
  26. Bagetė, kruasanas, prancūziškas batonas.
  27. Quiche loraine
  28. Macarons, kruasanai, Crepes
  29. Balete su sūriu.
  30. Sraiges , prancūziškus obuolių pyragus, kaneles, mcaroni, kišą, varlių šlauneles, įvairius sūrius, gratin 'troškinį" ir t.t.
  31. Kruasanus
  32. Kanelės, camembert, croissant
  33. Kruasanas, makarūnsai, krevetės, austrės, bagetė, camerbet sūris, (nežinau ar visi prancūziški)
  34. Kruasanas, bagetė, prancūziškas pyragas, kanelės, midijos su vynų, prancūziška svogūnų sriuba, makarūnsai
  35. Makaruncai, kroasanas
  36. Kruosanas, bagete
  37. Krosanai ir makaruncai
  38. Nesigilinu
  39. vynas
  40. Tingiu rašyti, nes labai daug tokių yra.