Pedagogų požiūris į mokyklos vadovo, kaip lyderio, įvaizdį ir reputaciją

Jūsų kitos mintys apie savo vadovą (-us):

  1. Pasitiki mokytoju, nekontroliuoja
  2. Mano vadovas laikinai eina pareigas, per mažai pažįstu.
  3. Vadovas, kuris nepasitiki kolegomis, mano, kad tik jis visada teisus, nesukurs gerų santykių kolektyve.
  4. Dirbdama su šiuo vadovu supratau, kad sovietiniai laikai dar toli gražu nesibaigė. Ciniškas, kandus, suktas, manipuliuojantis žmogysta, kuris lengva ranka daužo žmogiškus resursus. Tokių žmonių "dėka" švietimas ir yra toks, koks yra. Vienintelė viltis - kad padėtį pataisys laikas, prieš kurį net ir tokie "galingi" vadovai bejėgiai. Stiprybės visiems.
  5. Su šiuo vadovu dirbu 4 mėnesius ir kol kas tik pagyrimai, širdis dainuoja važiuijant į darbą. Deja, visi kiti 21 pedagoginės praktikos metai buvo tokie, kad galėčiau žymėti tik neigiamus atsiliepimus.
  6. vadovui reikia vesti bendruomenę į tikslą, ir kartais nėra galimybės , o ir būtinybės atsižvelgti į visokius niurzgėjimus. Jų visada būna, bet pasiekus rezultatą džiaugiasi visi., Vadovas turėtų dirbti ryžtingai , atsakinga ir aišku vien savimi nesipuikuoti, nes "vienas lauke ne karys"
  7. Super vadovas
  8. Džiaugiuosi dirbdama su savo vadove - darbe nesijaučia jokios hierarchijos, vadovybės kumščio ar pan. Esame komanda, kurios nuoširdžiai linkiu kiekvienam kolegai. Esu dėkinga už tokią netikėtą švietime patirtį.
  9. Per ilgai dirba vienoje vietoje
  10. Dieve, apsaugok visas mokyklas nuo tokio, kaip mūsų esamo vadovo- stagnatoriaus😟😟😟