Nuostatos į lytinę orientaciją

Ar manote, jog homoseksualūs žmonės sukelia problemų/nepatogumų visuomenėje?

  1. Jeigu per daug nesiviešina, neskaitatnt paradų, tai aš už
  2. Ironiška tai, kad problema apie homoseksualius žmones sukuria homofobai, pastovus pyktis, patyčios ir netoleravimas neleidžia jiems įsilieti į visuomenę ir tai yra problema.
  3. Taip, inicijuodami viešus, homoseksualumą propaguojančius paradus ir ypač Lietuvoje. Man ir keliems mano pažįstamiems nehomofobams susidaro įspūdis, kad Lietuvoje juos visą laiką engia, muša, išmeta iš darbo ar net uždaro į kalėjimą (kas nėra tiesa). Akmenimis viduryje miesto aikštės irgi niekas jų neužmėto. Tad kodėl jiems taip rūpi rodytis? Jeigu jie yra laimingi žmonės, tai galima parodyti ir kitaip. Jeigu heteroseksualų poros su savo vaikais išeitų į gatves dalinti skrajutes aiškindami, kad heteroseksualumas yra „jėga“, aš į juos lygiai taip pat kreivai žiūrėčiau. LGBTQ+ žmonės Lietuvoje ieško problemų, kurių nėra ir todėl jie save priešina su visuomene. Bet tai tik mano nuomonė. Su savo pažįstamais homofobais apie homoseksualų temas iš viso nešneku (per daug kontraversiškas gaunasi pokalbis).
  4. Neturiu nieko prieš, bet ištikrūjų jie reiškiasi per daug, galėtu savo potraukius laikyti prie savęs ir visiems nesireikšti, kad jie yra kitokie
  5. Pažįstu dvi merginas, kurios yra pora. Jos ramiai sau draugauja, to neslepia, bet prieš visų akis nesibučiuoja. Toks jų elgesys nekelia jokių blogų emocijų ar pasipiktinimo. Norėjau pasakyti, jog kuo garsiau šauki visiems, koks tu esi, tuo daugiau atgarsio susilauki, ir nebūtinai gero.
  6. Jei jie super demonstratyviai juos reiskia tada pries, bet e3su pries jei tqi darytu ir heteroseksualai
  7. Homoseksualumo demonstravimas turi ribas. Jeigu tai yra vaizduojama pernelyg pompastiškai, manau, tai jau per daug. Manau, jog homoseksualumą reikia rodyti tiek pat kiek ir heteroseksualumą - įprastai, be kažkokių iškilmingų švenčių.
  8. Problemas sukelia tik tie, kurie nepriima kitokios lytinės orientacijos žmonių.
  9. Žmonėms, kurie yra labiau tradiciškų pažiūrų bet kokia homoseksualių žmonių veikla gali sukelti nepatogumo jausmą, tačiau nei tie žmonės, nei homoseksualūs žmonės nėra dėl to kalti.
  10. neturiu nuomones ir neturiu i nuomones i pries tai atsakyta klausima. Jus mane provokuojate rinktis kzka kai as neturiu nuo