Nekalta

Patarkite ka daryti,nes tikrai nezinau kaip apsispresti

  1. daryk kaip tavo motina ir bus OK:):)
  2. jei tu pati to nenori - nedaryk
  3. tu jam reikalinga tik del sekso. ar nori buti jam gumine lele? jei taip tai pasimylek, bet nesistebek jei paskui visi apie tai suzinos.
  4. jeigu tu ji myli tai ir pasimylek su juo! jei aisku jis tam nepriestarauja. o jeigu tu jo nemyli tai kodel turetum su juo daryti ka nors imtymaus?
  5. meile-tai kai du zmones myli vienas kita, tu ji myli? taip? o jis tave? manau ne, nes jei myletu tai supratu tave ir tikraj nepaliktu pati turiu vaikina kuris praso kad pasimyleciau su juo pasakiau jam NE keleta kartu ir jis suprato, nes jis myli mane tad pamirsk ta asila ir susirask tinkama veikina, pasaulis didelis ir jis tikraj jame ne vienintelis...
  6. susirask kita vaikina
  7. suprantu, kad tu ji myli. juk sirdziai neisakysi. bet atleisk, manau kad tavo buves vaikinas kvailas. idomu butu suzinoti kiek jam paciam metu. tik jokiu budu nesimylek. nes veliau gailesies. ir net labai!
  8. tau dar per anksti tai daryti, o jei ir ji susigrazinsi vistiek tikimybe kad ji issaugosi bent iki 20 metu amziaus lygi mazdaug 0%.todel neverta.ir siaip jei jis rimtas, tave myli ir gerbia, turi pats suprasti, kad tau tai per anksti ir laukti, kol tau sueis 18. bet kadangi jis galvoja su tarpukoju, o ne su galva tai tave ir paliko.
  9. nu su tokiu kuris delto tave paliko tikrai nedaryk to :D save pazeminsi...jis pvz gal sava draugams pasakyt jinai su manim pasitratata.. :D kad tik vel draugautumem ar pan nu kazinau bet sakau su tokiu tai hhmm..juktau 14 dar spesi :D
  10. jei pasiruosus ir lb nori tj mylekis.
  11. nesimylek tik tam, kad susigrazint berna, nes tai zema ir slykstu, manau, jei jis tau taip sako, jam is taves reikia tik sekso. jeigu tau irgi reikia tik sekso, pirmyn, mylekis, bet jei nori santykiu (lygiaverciu) - nemanau kad reikia...
  12. Na kaip is bachuro puses galiu pasakyti- laikykis !!! :D
  13. Nu pz.bet tupa merga,kai su tuo asilu pasimylesi kitaip sakant savo bernu jis tipo tave myles :Dvisi bernai taip sako..jei myletu nepaliktu del to kad nenori su juo myletis..
  14. nesimileti
  15. Pamiršk jį yra daug geresnių, kurie sugeba palaukt tiek kiek reikės.
  16. ispis ir palix, kantrybes mergaite.
  17. tu jam reikalinga tik dėl TO jei kai nesutikai paliko.džiaukis,kad nebesi su tokiu bjauriu bernu ir jokiu būdu nesimylėk jei nenori.kai būsi pasiruošusi nebedvejosi.o praradus su juo nekaltybę tikrai susigadintum reputaciją,jis norėtų dar,gal net draugam išplepėtų ir kartu prašytų.ar nori šito?
  18. meile - yra dvasine busena, pasipisimas yra gyvuliu veiksmas.
  19. jei jam reikejo tik pasimyleti tai taves jis tikrai nemylejo. ka kalbejo tai dar nereiskia, kad tiesa. jei sutiksi tai pasimylejes vistiek tave paliks. bek nuo tokio kuo toliau!!
  20. užmiršk jį, nes jis tavęs nevertina ir nemyli/ mylintis žmogus nereikalaus sekso? jei mergina nenori, ir dėl to neišsiskirs
  21. ka nori ta daryk man px
  22. Mylekis jei nori