Naglis Puteikis kviečia savanorius

Jūsų komentaras

  1. pritariu
  2. Sveiki, Noreciau prisideti prie savanoriu. Padeti platinti informacija apie N.Puteiki, rinkimuose ateityje. Turiu dideles patirties. Pagarbiai J. Mankiene
  3. na rinkimai i prezidentus vieniem baigesi kitiem ,dar perspektyvu yra,jei neissibegiosit ir toliau tobulesit ,prasau priimt i komanda,kol kas vienintelis zmogus kuris vertas normaliu lietuvos zmoniu demesio,tikiuosi jis suburs stipria komanda,ir parodys visuomenei kad idejaa yra svarbiausia!!!
  4. N. Puteikis GERESNIS.SEKMES!
  5. Tikiu kad su N. Puteikiu padarysim Lietuva dar padoresne. As uz JUS!
  6. Kaip buves Europos Komisijos darbuotojas per 2009 metu Prezidento rinkimus palaikiau Dalia Grybauskaite. Siuo metu, pasiklausius Jusu kalbu, paskaicius Jusu programa, jei tik tai kas parasyta ir kalbama butu vykdoma butu labai gerai ir aisku as palaikysiu Jusu kandidatura ir kiek galesiu daugiau stengsiuosiu suagituoti Jusu remeju. Su pagarba Vytautas Bidlauskas
  7. Reikia daug aiškinamojo darbo paprastiems žmonėms. Juos sistemingai klaidina visi, siekiantys valdžios ir juos atstovaujantys. Pavyzdys: Saldutiškio seniūnas sėdi savo vietoje jau daug metų, dėl ko susidarė "Jo sistema"gyventojų atžvilgiu. Susiklostė ryšiai, kurie paremti "išskirtiniais asmenimis". Daromas "darbo' įspūdis, o ištiesų nieko neveikiama.
  8. Sveiki, labai tikiuosi, kad būsite išrinktas. Palaikau Jūsų mintis, esu jaunas (24) verslininkas, turiu savo start-up komandą, mano tikslas yra sukurti bendruomenę panašią į "Google". Noriu, kad tiek jauni tiek ir vyresni programuotojai turėtų tas pačias galimybes Lietuvoje kaip ir užsienyje. Suburtoje komandoje kuriame globalius projektus - tinklapius, aplikacijas, žaidimus. Turime begalę idėjų ir siekiame sukurti darbą, kuris pirmiausia teiktų malonumą darbuotojui. Gal galime padėti Jums išgarsėti? Mums Lietuvos ateitis yra svarbi, galime pasiūlyti idėjas tinklapiui, aplikacijas informacijos skleidimui, sugalvoti išradingas reklamas ir pan., nes suprantama, kad ne visi rinkėjai masto racionaliai ir kaip minėjote viename iš interviu - kartais žmonėms tiesiog nesiseka. Labai noriu, kad lietuviams pasisektų ir Jūs taptumėte prezidentu!
  9. Sveiki. Mūsų mieste Ukmergėje visai nėra Naglio Puteikio rinkimu reklamos. Turiu šiek tiek laiko ir automobili. Galiu padėti Ukmergėje ir rajono kaimuose platinti reklaminius lankstinukus,iškabinti reklaminius plakatus. Rinkimuose kėkvienas balsas yra svarbus. Ukmergėje daugybė žmonių dar be nuomonės už ką balsuoti. Palaikau Nagli Puteiki kaip kandidatą į prezidentus. Balsuosiu už Jį.
  10. Galėčiau prisidėti tik balsavimo stebėjimu. Kitom veiklom arba nėra laiko, arba jau yra daroma.