NACIONALINIO M. K. ČIURLIONIO DAILĖS MUZIEJAUS VARTOTOJŲ PASITENKINIMO KLAUSIMYNAS

5. Jūsų siūlymai, komentarai

  1. Galėtų būti modernesnė ir informatyvesnė interneto svetainė.
  2. Jūsų muziejus visai nepritaikytas neįgaliesiems: nėra turėklų, nėra užvažiavimų, nėra WC.
  3. Jaunosios merginos dirbančios salėse skaito knygas, vietoj to, kad pabendrautų su lankytoju vienu vieninteliu visoje salėje. Nejau jos pasodintos tik savo knygoms skaityti? Ar už tai joms mokamas atlyginimas? Na, bet irgi neblogai, kol jos nežiūri, galima kokį nors tekstilinį eksponatą pačiupinėti ir iš abiejų pusių apžiūrėti :)
  4. Labai ačiū už šiltą priėmimą, pagalbą, informaciją. Nuostabūs darbuotojai! Smagu lankytis tokio aukšto lygio muziejuje! Ačiū, ačiū, ačiū!!!
  5. Manau, kad muziejus sekmadieniais ir valstybinių švenčių metu galėtų nedirbti. Tokiu būdu žmonės būtų skatinami vieną dieną per savaitę praleisti gamtoje. Taip pat praturtinti ir pagilinti tarpusavio ryšį bendraudami šeimos arba artimųjų rate. Žmonės, neturintys šeimos, turėtų daugiau laiko sau. Taip jie būtų pratinami prie to, kad paslaugos nėra teikiamos bet kada, jos turi savo kainą. Muziejų darbuotojai taip pat turi teisę vieną dieną savaitėje ir švenčių metu praleisti savo šeimos ir jiems brangių žmonių rate. Į darbą sugrįžtų labiau pailsėję, pasipildę teigiamų emocijų ir galėtų daug daugiau duoti muziejaus lankytojams. Be to toks kultūros įstaigų žingsnis į priekį šioje srityje ugdytų visuomenės požiūrį į įvairių įstaigų darbą švenčių metu bei savaitgaliais. Pavyzdžiui, jei šiomis dienomis nedirbtų prekybos centrai, visi tik išloštų dėl anksčiau jau išvardintų priežasčių.
  6. Jau su klase užsiregitravome į edukacinę programą. Tad išbandysime. O renginiuose nesilankau, nes per toli atvykti.
  7. Manau, kad trūksta darbams apšvietimo.
  8. Ekspozicijose labai girgžda medinės grindys.
  9. Norėtųsi, kad pradėtų muziejus dirbti nuo 10 val ryto.
  10. Labai dėkoju Gretai Petkevičienei už šiltą priėmimą muziejuje.