Muzikos įrašai

Jeigu, taip, kuo esate nepatenkinti (įrašyti):

  1. Ne mano stiliaus muzika.
  2. Visi irasai nuostabus:)
  3. Fotografavau paskutinius "Anties"koncertus.Mano foto turetų būti panaudotos leidžiant DVD.Bet Dovydas,turbūt,pamiršo.Tai nei babkių nei DVD negavau. pamirsho.
  4. Viskuo patenkintas
  5. Esu nepatenkitas, tuo kad nera normalios lietuvoje muzkos prekiu parduotuves, kurioje butu galima pirkti ne tik CD/DVD bet ir vinilines p-loshteles. Taip pat nera ishpeltota Online prekyba. Butu dzhiugu jai tai pasikeistu. Manau tai prikeltu lieuvos piliechiu megstamos muzikos lygy.
  6. popierine dezute
  7. prasau atelisti, bet anketos pavadinimas ir klausimai neatitinka vienas kito...... su natim tai nesusije, bet susije su jusu dilpominiu darbu :P pagarbiai
  8. Nesu nepatenkintas, bet kadangi čia vienintelė proga įrašyti kitus komentarus, taigi - - CD įsigijimui išleidžiu įvairiai: nuo 10 iki 60, priklausomai nuo to, koks būtent CD. Taigi negalėjau pažymėti konkretaus vieno pasirinkimo. "Anties" turiu visą diskografiją (4 CD su knygute). Taip pat turiu pasidaręs MP3 diską su turbūt visais jų įrašais (taip pat neskelbtais) - tik neklauskite kaip... (nors jūs ir neturite tokios galimybės manęs paklausti... :)
  9. Puiki grupe, net dabar aktuali savo eilemis. Saunuoliai
  10. na esu tik macius bet negirdejus, tai is issores nesprendziu, o tiesa sakant net nelabai pamenu kaip atrodo:)