Mugės VILNIUS 2006 vertinimas

Jei ne, ar iš dalies, kokie buvo pagrindiniai vertinimo trūkumai:

  1. Geriau parašysiu, kas patiko - labai gražu, kad prizus gavo užsieniečiai. Labai džiaugiuosi, kad buvo įvertinta VPMF REDA, kuri jau seniai to įvertinimo nusipelnė.
  2. Truko objektyvumo
  3. Pvz., geriausias katalogas - kokie jam keliami reikalavimai? Mokiniai stebejosi sia nominacija. Populiariausia firma - vienas surinko lapeliu kruva, uzpilde.Vieniems leido daug, kt. - ne. Akivaizdi netiesa. Ir dar eile kitu keistu dalyku.Mokytoja (ne firmos vadove) apsirengusi firminiais marskineliais, dirbo su mokiniais. Aisku jos atsakymai, prezentavimas ir t.t. ir po to apdovanojimas. Juokinga.
  4. Siulyčiau apdovanoti kuo daugiau firmų, pvz., jei firma jau gavo apdovanojima už vieną nominaciją, tai kitoje ji jau nebedalyvauja.
  5. Komisijos demesys turetu buti nukreiptas i dalykine,. o ne i Sou puse.Komisija turetu skelbti ne tik galutini rezultata, bet ir komentarus.
  6. nzn tokio
  7. Kai kurios nominacijos neatitiko realaus vaizdo..., gal tuomet geriau visai neteikti, nei teiktinelabai uz ka... Ir jei po viena nominacija, tai po viena, neziurint is kokio tai lygio ( vidurines ir profesines po keleta nominaciju), nes studentai to niekaip negali suprasti...