Mokiniu mokymosi kruviai - Jusu nuomone

Kokie būtų Jūsų siūlymai?

  1. mažinti namų darbų skaičių, derinti skirtingų dalykų namų uzduotis, mokytojams bendrauti tarpusavyje, ir negalvoti kad ju destomas dalykas vienintelis pasaulyje ir svarbiausias.
  2. Mažinti anglų kalbos mokymosi krūvį. Taip pat kaip ir biologijos. Daugiau skirti laiko užduočių atlikimui klasėje. Tikslingiau planuoti kontrolinius darbus, nes jie tiesiog eina vienas paskui kitą, per dieną būna net keli kontroliniai. Daugiau skirti dėmesio mokymosi programų sudarymui, kad būtų mokoma to ko ateityje mokantis aukštosiose mokyklose tikrai reikės, o ne prikimšti vadovėlius nereikalingos informacijos, visko tiesiog neįmanona įsidėmėti.
  3. duoti paiilseti mokytojams po 10darbo metų kokius metus, nes tikrai juom mokykloi nuvažiuoja stogas.
  4. Labiau planuoti kontrolinius,ir pranesti apie kontrolini maziausiai pries savaite.
  5. kad mazau uzdavinetu namu darbiu ir kad butu pamokos lengvesnes truputely.
  6. dfhgdg
  7. sumazynti egzaminu reikalavimus
  8. Mokytis mokytis ir dar kartą mokytis. O jei realiai – anksčiau buvo daug didesni krūviai ir pabaigdavo žmonės ir egzaminus laikydavo iš visų pabrėžiu VISŲ mokykloje dėstomų dalykų ir dar po to stojamuosius laikydavo ir niekas nenumirė. O dabar dėl trijų egzaminų dejuoja.
  9. kad gerai isisavinti dalyka nebutinai vaiko apkrauti tiek kad jis paskui net paziureti i ji negali. o kur musu ateitis?Kai uzaugs tai tikrai nepasirinks siu dalyku toliau studijuoti.
  10. lengvinti vidurinio ugdymo programas. placiau jas studijuoti specializuotose ugdymo įstaigose pasirinkus kryptį.