Marinuoti paukštienos pusgaminiai
Aš esu Vilniaus Kolegijos IV kurso Studentė. Vykdau apklausą apie marinuotus paukštienos pusgaminius.Šiuo metu Prekybos centruose yra labai didelis pasirinkimas marinuotų vištienos pusgaminių, bet juose yra labai daug E pavadinimų maisto priedų. Ar Jų pikrtumėte vistienos pusgaminius jei jie būtų marinuoti tik natūraliais prieskoniais? Iš anksto DĖKOJU....
Jūsų amžius?
Jūsų lytis?
Jūsų asmeninės pajamos per mėnesį?
Kurį marinuotą vištienos pusgaminį pasirinktumėte?
Ar pirktumėte Vištieną jei ji būtų marinuotą tik natūraliais preiskoniai ir jų mišiniais?
- taip
- taip
- Taip
- taip
- taip jeigu butu prieinama kaina
- Taip
- taip
- taip
- ne
- Ne.
Ką manote apie šiuo metu siūlomus marinuotus vištienos pusgaminis esančiuos prekybos centruose?
- nelabai patinka
- Vistienos pusgaminiuose pilna maisto priedu.
- Skanu,bet geriau pasidaryti paciai
- jie yra pakankamai brangus pagal ju sudeti del cheminiu medziagu
- Daug konservantu ideta
- nieko gero
- man svarbu, kad butu skanu
- neperku, nieko nemanau
- Vieni nuodai
- Jokių teigiamų sąvybių organizmui
Kokuis prieskonius dažniausiai naudojate gaminant patiekalą iš vištienos?
- vynas, citrina, petražolė, imbieras, česnakas, druska,
- Paukstienos.
- geriausi prieskoniai yra paprasciausi prieskoniai t.y. druska ir pipirai
- vistienos, mesos, zoleliu ir majoneza
- druska, pipirai, muskato riesutas
- cesnakai,pipirai,druska,citrina
- be druskos. Sauda.
- druska, pipirus, cesnaka
- Druska ir pipirai
- Vištienos prieskoniai, majonezas, karis
įvesk klausimą
- koks yra pats lietuviskiausias patiekalas is vistienos?
- kam
- koki?
- kam pirkti, jei gali pasigaminti pats? :)
- kodel leidziama naudotis Europos standartais