Maisto pristatymo paslaugų programėlių ypatumai

Į ką derėtų atsižvelgti kuriant naują maisto pristatymo programėlę?

  1. Iśskirti vegetarišką, veganišką produkciją
  2. I naudojimo patoguma
  3. Gera vizualine miedžiaga, žmogus pirmiausia valgo akimis
  4. Neturiu nuomonės
  5. Naudojimo lengvumą
  6. Nežinau
  7. Naudojimo paprastumą
  8. Nežinau
  9. Nežinau
  10. Neturiu nuomonės
  11. Geros ir realybę atitinkančios nuotraukos
  12. Nežinau
  13. Kuo įvairesnės informacijos
  14. Programėlės išdėstymą, patrauklias maisto nuotraukas
  15. Daugiau padaryti funkcijų su pristatymu
  16. Patogumas ir greitis
  17. Techninę kokybę.
  18. .
  19. i populiariausias programeles ir ju neigiamus ivertinimus
  20. Padaryt geresnes salygas kurjeriams
  21. Į žmonių nuomone
  22. Patoguma ir gražų dizainą (labai svarbu)
  23. Nežinau
  24. Patogumas, greitumas
  25. Neperkrauti
  26. Neturiu atsakymo
  27. Nežinau
  28. Patogiai išdėstyta, greitai veikianti
  29. Į aiškų tekstą ir ryškią reklamą.
  30. I tai, kad programele butu patogu naudotis ir nekiltu keblumu su jos naudojimu
  31. Į programėles dizainą ir patogumą
  32. Į patogumą naudotis
  33. Į kategorizavimą
  34. -
  35. Patogi naudotis, informatyvi, estetiška.
  36. -
  37. Kokybiškas nuotraukas, gerą ir greitą support’o veiklą, aiškus meniu išdėstimas.
  38. Į programėlės dizainą, pristatymo laiko pateikimą ir įvertinimą kitų klientų
  39. I naudojimo funkcionaluma
  40. Analogus pasaulyje
  41. -
  42. Naudoti algoritmus pažinti userio skonį ir siulyti konkrečius patiekalus restoranuose
  43. Fotografijos, kainos
  44. -
  45. Lokacinis prieinamumas, kaina
  46. -
  47. Į išskirtinumą
  48. Naudojimo paprastumą.
  49. Spalvas, produktų iliustacijas
  50. User interface tobulinimas