Lytis, kūnas, reklama

Ką jūs apskritai manote apie reklamas?

  1. Reikalingos
  2. If you're looking to buy these articles make it way eseiar.
  3. Reklamos gali buti meno kuriniai, nuotaikingi siu=etai, kuriuos malonu stebeti, bet vis delto, reklamos paskirtis yra didinti vartojima, todel i reklama ziuriu atsargiai, stengdamasi atsiriboti nuo siulomo produkto.
  4. Reklamos būtų gerai, jei jose būtų tik informuojama apie prekes, o ne skatinama jas pirkti. Man nenaudingos reklamos, esančios reklaminiuose stenduose arba per televiziją.
  5. Jauciuos grazi, kol nepaziuriu Tv ar nenusiperku zurnalu... Del to jau daugiau nei kelis metus nebeziuriu tv ir nebeskaitau zurnalu :)
  6. Man ji netrukdo, jei yra ne per daug ikiri.
  7. Mažai dėmesio tekreipiu, neturiu nei noro į jas gilintis, nei laiko kritikuoti...
  8. Manau, kad daugelyje reklamu yra pernelyg daug laikomasi stereotipinio vyriskumo/moteriskumo vaizdavimo. Jei moteris - butinai jauna, liekna, idegusi, daznai per daug "isrengta". Jei vyras - raumeningas, ryztingas. Kreipiu daugiau demesio i pati reklamuojama produkta, o ne tai, kaip jis pateikiamas.
  9. Tai informacijos perdavimo būdas. Tam tikra prasme, meno išraiška, kai kurios postmodernistinio stiliaus ar pop art stiliaus reklamos išties gražios. Bet kita vertus, reklamų brukami stereotipiniai įvaizdžiai ir nerealios situacijos iškraipo pasaulio ir savęs suvokimą. Ir, žinoma, skatina besaikį vartotojiškumą.
  10. Reklamos turi buti estetiskos, logiskos, o ne taip, kaip dauguma- formuojancius tik ispudi.
  11. Reklamos pateikia klaidinančią informaciją, jų pateikimas visai neįdomus. Reklamų kūrimas turėtų būti kur kas atsakingesnis, nei yra dabar.
  12. -
  13. manau,kad jos yra blogis
  14. Šiuolaikinės reklamos beprasmės. Produktas nereklamuojamas.
  15. Manau, kad ne visos reklamos yra tinkamos. Kai kurios ugdo netinkamą požiūrį į tam tikrus dalykus.
  16. kartais buna ikyrios per daug
  17. reikalinga tik tada kai jas reklamuoja dydeles nuolaidos arba kazko sukurta yra naujo (preke)
  18. Idomios, neikyrios, logiskos reklamos neerzina.
  19. Kartais jų per daug.
  20. Reikia reklamu, teigiamai vertinu
  21. Jos skatina konsumizmą ir kuria stereotipus. Išskyrus socialines reklamas, žinoma, kurios gali būti naudingos.
  22. Pritariu tik socialinėms reklamoms, taip pat manau, kad kokybiškoms paslaugoms ar prekėms reklamos nereikia, tačiau kartais smagu pasižiūreti ironiškas, juokingas reklamas.
  23. manau šiuo metu yra per daug reklamų visur apskritai, taip pat kartais jose būna pateikta klaidinga informacija, šiaip reklamų vengiu, man nėra įdomu.
  24. norima atkreipti demesi i koki produkta
  25. Mano nuomonė ganėtinai neutrali. Reklamos manęs nedžiugina, bet ir neerzina. Aš tiesiog neįsileidžių jų į savo pasaulį.
  26. Jos užknisa.
  27. bereikalingas šlamštas
  28. jos turi būti smarkiai apribotos
  29. tai yra žmogaus smegenų plovimas, savo konvencinia forma atpalaiduoja smegenis ir leidžia joms užfiksuoti tą informaciją, kurios mums nereikia
  30. nesu prieš reklamas, kurios yra estetiškos, originalios, sudomina.
  31. Man jos atlieka funkcija tokią: sužinau, kur ką pigiau galiu nusipirkti. Bet kadangi nedažnai apsipirkinėju, tai reklama labiau atsibosta nei padeda kažkaip.
  32. Geriems daiktams daug reklamos nereikia.
  33. Reklamos skatina senus daiktus keisti naujais, kas iš esmės nėra gerai. taip dar labiau skatinamas vartojimas, kuris dabar ir taip yra didesnis, nei reikia.
  34. Be abejo, kažkam reikia iš to uždirbti (i. e. reklamos agentūroms ir firmoms, kurių produktas reklamuojamas), bet galėtų būti bent šiek tiek paprastesnės, be jokių pasąmoninių triukų, kaip kad jei rodoma spalvotai, vadinasi, daiktas yra geras ir išgelbės pasaulį, o jei ne - blogas.
  35. jų reikia,bet daugiau turėtų būti tokių,kurios reklamuotų kažkokius eventus,ar kultūrinius renginius,spektaklius ir t.t.. visų prekybos centrų reklamos taip ir užprogramuoja nuolaidų keliu keliaut pas juos.. reklamų kūrėjai pukiai žino kaip paveikti žmogų,kad jis neatsispirtų.
  36. Manau, kad rinkodara yra nepateisinama, manipuliatyvi kvailystė, skatinant žmones pirkti ir vartoti tai, ko jiems visiškai nereikia.
  37. Manau, kad reklamos turi daugiau neigiamų savybių negu teigiamų. Visuomenė turėtų atsiriboti nuo jų.
  38. tokie milziniska ju kiekybe yra tikrai ispustas reikalas
  39. Per daug tu reklamu