Lietuvos liaudies buities muziejaus lankytojų nuomonės tyrimas dėl teikiamų paslaugų

Jūsų siūlymai, komentarai

  1. Reiktų dviračio tako iš Kauno, ir nėra kur pavalgyti pačiame muziejuje
  2. Trūksta kur pavalgyti. Norėtųsi lietuviškų tradicinių patiekalų užeigos.
  3. Galima būtų labai daug parašyti, tikrai įdomių ir pagrįstų dalykų. Tačiau, tai neturi jokios prasmės. Pastabų yra tiek daug, kad net nėra prasmės su tuo prasidėti. Tiesiog pažiūrėkite, kaip organizavo savo muziejų estai. Nekalbu apie Skanseną, bent jau palyginus su estais. Esame praeitame amžiuje, mūsų muziejus atrodo lyg sovietų sąjungos reliktas, jame dirba nekompetitingi darbuotojai, muziejus lyg kosmose egzistuoja, kolegų patirties akivaizdžiai nežino. Na arba žino tik latvių ir baltarusių, bet ne sėkmingiausių kamynų, iš kurių yra ko pasimokyti.
  4. Kartais pasinaudokite "slapto pirkėjo" paslaugomis,ar patys tokiu pat principu savo edukatorius patikrinkite, pamatysite savoakimis ir geriau įvertinsite situaciją
  5. Norėtųsi, kad darbuotojai dažniau šypsotųsi ir atėjus atsistotų, pasisveikintų..
  6. Tradicinės Lietuvos virtuvės restoranas ar kavinė, tieiog būtina.
  7. Nuomoti dviračius prie įėjimo į muziejų, kad galima būtų jais apvažiuoti. Taip pat medinius traukiamus vagonėlius, skirtus mažiems vaikams transportuoti po muziejų. Įrengti kavinę arba bent jau automatus kavai, gėrimams, užkandžiams. Daugiau suolelių poilsiui, pavėsinių prisėsti, kai lyja.
  8. Bunam dazniausiai per granatas live
  9. 1. Siūlau muziejuje įrengti kelis maitinimo-prekybos taškus, kuriuose galima būtų užkąsti, įsigyti gaiviųjų gėrimų. Kur tai matyta kad žmonės atvykę ir vaikščiodami po didelę muziejaus teritoriją neturi galimybės to įsigyti ! Jūs gal tyčiojatės iš žmonių? Jeigu negalite tokių taškų įsteigti muziejaus pastatuose įsigykite kilnojamus mobilius namelius ar panašiai. 2. Turėtų būti daugiau tualetų. 3. Pačiame muziejuje derėtų įrengti: a) ties muziejaus sankryžomis ir tose vietose kur keičiasi kryptis krypčių nuorodas pagrindinėmis pasaulio kalbomis apie kur žmogus šiuo metu randasi, ką jis atras eidamas viena ar kita kryptimi. b) prie visų didesnių sodybų kompleksų (o pageidautina ir apskritai prie visų sodybų) įrengti informacinius stendus įvairiomis pasaulio kalbomis su paaiškinimais, trumpa istorija apie tai ką čia žmonės mato ar gali pamatyti užėję. Ne visi gali ir nori nusisamdyti gido paslaugas.
  10. Būtų puiku, jeigu būtų teikiamos maitinimo paslaugos.