Lietuvos ir kitų šalių santykiai

Kiek Lietuvoje yra likę prorusiškai nusiteikusių piliečių (įvertinkite procentais)? Kodėl taip manote?

  1. 40%, akivaizdu
  2. 10-15% didžiausia dalis senyvo amžiaus žmonių. Labai paplites atvejis, kad šiuolaikinė masinė lietuvos medija, manipuliuoja informacija "gaslighting" teigdama, kad dauguma ar net visi dešinės pažiuros žmonės yra pro-rusiški ir vykdo anti-valstybinę veiklą, kad ir kaip su dabartiniais protestais dėl nelegalių migrantų, ar protestuotojai prieš lgbt agenda, lgbt šalininkai yra nusistatę, kad tie kurie nepalaiko jų yra siauro pro-rusiško mastymo atliekos nuo sovietų laikų, koks savo šalį mylintis pilietis bus pro-rusiškas, paprasčiausiai nesueina logika.
  3. Aktyviai - gal koki 3, proaktyviai ir su sužalotais smegenais gal koki 25. Nes like procentai yra nepilnamečiai, kur khuj te suprasi.
  4. apie 8 procentus, manau dauguma rusakalbių ir vyresnio amžiaus žmonių ir žiūrinčių melagingą informaciją teikiančius prorusiškus televizijos kanalus.
  5. 99
  6. Gal 38%. Manau, kad didžiąją dalį sudaro tie kuriems nerūpi, tie kurie ilgisi sovietinių laikų, tie patys priklausantys tautinėms mažumoms, bei tie, kurie užsiima nusikalstama veika prieš Lietuvą.
  7. konservatnykų elektoratas, kurį valdo tarybinis profesorius.