Kultūros įstaigų vartotojų nuomonės tyrimas dėl teikiamų paslaugų

Jūsų siūlymai, komentarai

  1. Atvykome iš Klaipėdos ir labai norėtumėm padėkoti gidei Rytei- paliko šiltą ir profesionalų įspūdį, dar netekę sutikti taip labai mokančio sudominti žmogaus. Ketiname grįžti ir atsivežti artimuosius, jos dėka pamatėme kitą nuostabią ir nenuobodžią muziejaus pusę.
  2. Neturiu nuomonės
  3. Gal patalpoms daugiau priežiūros jau trūksta, girgždantis parketas galėtų būti atnaujintas. Ir trūksta keramikos muziejaus, rasti jam patalpų.
  4. Uždaryti alaus girdyklą ant Galerijos laiptų, bjaurojančią dail.Mozūraitės-Klemkienės skulptūrą ir įėjimą į pačią galeriją. Nuo naktinės (!!!) kavinės kvapas persmelkęs ekspozines sales.
  5. P.S. nesuprantama kaip užpildyti (atsakyti sistemoje) pirmą klausimą. Taisykite.
  6. visus anglizmus mest lauk.visi užrašai privalo būti tik Lietuvių kalba.
  7. daugiau naujų minčių,žmonių,parodų,
  8. Esu meno kūrėja. Man aktualu, kad ši galerija gyvuotų ir toliau.Čia subrendo mano asmenybė . 1992m.čia surengiau mažosios plastikos ir porceliano parodą.Dalyvavau daugelyje grupinių parodų. Tai projektai- geriausias metų kūrinys, Kauno menininkų darbų parodos ir kt. Dažnai čia užeinu su draugais .Galerija-sielai atgaiva...
  9. daugiau erdvės kilnojamoms parodoms. daugiau įvairaus lygio parodų. daugiau skaidrumo parodų atrankose. daugiau bendrų teminių, tautinių ir tarptautinių parodų
  10. trūksta gyvybės