Kriterijų, kuriais vadovaudamiesi studentai renkasi maistą, tyrimas ir vertinimas

Gerbiami dalyviai,

Esu Vilniaus Universiteto 4 kurso Visuomenės sveikatos studentė ir rašau bakalauro darbą tema „Kriterijų, kuriais vadovaudamiesi studentai renkasi maistą, tyrimas ir vertinimas“.

Ši anketa yra anoniminė, todėl galite drąsiai žymėti atsakymus.

Į toliau pateiktus klausimus atsakykite langelyje žymėdami „ד arba įrašydami atsakymą tam skirtoje vietoje.

Rezultatai yra prieinami tik autoriui

1. Kokia jūsų lytis?

2. Kelinto kurso student-as/-ė esate?

3. Kaip manote, ar mityba įtakoja žmonių sveikatą?

4. Kaip manote, ar nesubalansuota mityba gali sukelti ligų?

5. Ar subalansuota mityba, jūsų nuomone, turi reikšmingą poveikį žmogaus sveikatai?

6. Ar vartojate maistą sveikatos gerinimo tikslais?

7. Ar jums svarbus yra maisto poveikis sveikatai?

8. Kaip manote, ar jūsų mityba yra subalansuota?

9. Ar pasikeitė jūsų požiūris į sveiką mitybą studijų metu?

10. Ar sergate lėtinėmis ligomis, dėl kurių ribojate savo maisto pasirinkimą?

11. Ar šeima, draugai, religija įtakoja jūsų maisto pasirinkimą?

12. Ar laikotės specialios dietos, dėl kurios ribojate maisto pasirinkimą?

13. Ar patirtas stresas mokslo metu įtakoja jūsų maisto pasirinkimą?

14. Kokios kilmės maistą valgote?

15. Ar dažnai gaminate sau maistą?

16. Ar dažnai perkate greitai paruošiamą maistą?

17. Ar maisto paruošimo trukmė jums yra svarbi?

18. Ar maisto skonis jums yra svarbus?

19. Ar maisto kaina jums yra svarbi?

20. Ar maisto estetinė išvaizda ir pakuotė jums yra svarbi?

21. Ar jums yra svarbi maisto kilmė?

22. Ar renkatės ekologišką maistą?

23. Ar jums svarbi yra maisto sudėtis?

24. Ar maisto kvapas jums yra svarbus?

25. Ar atsižvelgiate į gydytojų, sveikatos specialistų rekomendacijas?