Koncertų ir renginių ciklas "Palėpės muzika" bei organizacija "Agnus OK"

Kaip apibūdintumėte “Palėpės muzikos” klausytojus?

  1. Klausytojai kaip klausytojai. Kam skirstyti klausytojus, neišsilavinęs neformalas mažiau vertas nei didis intelektualas su diplomu? ar prašalaitis nei koks aktorius?
  2. Valla AG je kur e kom pa n'cair car valla me bmw si ha kari pare ka kejt i ka kari si ha valla hallall Gold edhe DJ SUAT edhe sa ma shepjt me na pru edhe ni Kang Dj suat feat Gold ag Mat fortit jeni
  3. Daugiau jaunų žmonių, tačiau labai priklauso nuo paties koncerto, džiazas galbūt pritraukia "suaugesnio" amžiaus porų, o kokia Alina Orlova - dar daugiau ir dar įvairesnių jaunuolių. Neatmetu ir kiek vyresnio amžiaus žmonių. Klausytojai tikrai išsilavinę, meniški ir protingi, išsilavinę ir geri, jeigu šito klausiate. :)
  4. Mieli ir malonūs įvairaus amžiaus žmogeliukai, mėgstantys jaukiai su gera muzika praleist vakarus. Žodžiu didele sava kompanija :)
  5. įvairus amžius, daugiausia jaunimas (16-30 metų)
  6. Manau, jaunatviškos sielos, labai jauni ir jaunatviškai pagyvenę, besimokantys mokykloje, studijuojantys ar su aukštuoju išsilavinimu
  7. idomus zmones
  8. Tai labai įvairialypė publika. Kadangi aš esu jau brandaus amziaus, man labai miela matyti jaunus, linksmus, besišypsančius žmones. Jie linksmi ir moka linksmintis, tad darua išvadą, kad jaunimas NĖRA BLOGAS.
  9. Tai daugiausiai išsilavinę žmonės arba aukštųjų mokyklų studentai, kurie domisi ne popsine kultūra. Amžius įvairus, nors tai dažniausiai priklauso nuo koncertuojančio atlikėjo.
  10. Puikūs, intelektualūs, dvasingi žmonės, amžius įvairus, elgesys kultūringas.