Koks restorano interjeras sudomina klientus.

Ko trūksta dabartiniuose restorano interjeruose?

  1. Staltiesiu ir pilno stalo serviravimo
  2. modernizmo
  3. Patogiu stalu ir kėdžių. Buna per žemi/ aukšti per maži per siauri praėjimui kai turi pakelti kitus kad pats išeitum ir pan
  4. Maisto ir interjero suderinamumo, pavyzdžiui, restoranas papuoštas kiniškais ornamentais, turėtų siūlyti kiniškos virtuvės patiekalus, senovinio stiliaus - tradicinius.
  5. Gero stiliaus pojūčio.
  6. man atrodo niekuo netrūksta
  7. Jaukumo
  8. Jaukumo
  9. per garsi muzika
  10. Senovinio stiliaus detalių
  11. Skonio
  12. Jaukumo
  13. Gyvumo
  14. Jaukumo, augmenijos
  15. Jaukumo, ekologiskumo, naujoviskumo
  16. Dabartiniai restoranai stengiasi būti pernelyg sterilūs ir prašmatnūs. Norėtųsi neįpareigojančios, atsipūtusios aplinkos, ruin-pub stiliaus, kuomet restoranas nėra "išlaižytas", o palikta šiek tiek netvarkos, net griuvėsių ar aptrupėjimų. Taip pat norėtųsi, kad restorano interjeras kurtųsi bėgant laikui, t.y. atsirastų vis naujų objektų, susijusių su įvairiomis istorijomis, vakarėliais, klientais.
  17. Daugiau erdvės. Daugumoje kavinių/restoranų staliukai per daug arti vienas kito. Tuomet kai kalbiesi su draugu, girdi ką šnekasi ir kiti žmonės...