Kokia Jūsų nuomonė dėl želdinių sodinimo Žvėryne

Prašome nurodyti Žvėryno gatves/gatvių atkarpas, kuriose norėtumėte, kad būtų pasodinti želdiniai (medžiai arba krūmai). Vietas prašytume nurodyti pažymint gatvės pavadinimą ir namų numerius, kurie riboja gatvės atkarpą.

  1. Pieninės 12 - Stumbrų 30
  2. Prie Liepyno ir Lokių gatvių susiliejimo linkio, šalia įvažiavimo į Liepyno verslo namų (Liepyno 25A) aikštelę esanti nedidelė teritorija. Joje seniau buvo statomi šiukšlių konteineriai. Ribojasi su Liepyno verslo namų aikštelės tvora ir šaligatviu bei Narbuto g. Be to, gal būtų galima apsodinti krūmais ar vijokliniais augalais ir pačią tvorą.
  3. Sveiki, noretume medziu prie gatves priesais Traidenio gatves 35 nama. Aciu,
  4. Vykinto g. nuo Achemos biuro (jo pusėje) iki Birutės g. praktiškai visi medžiai išnaikinti, link Birutės g. susodinti tik menkaverčiai krūmai. Ten reikia medžių.
  5. Pienines g. 12, Vilnius (Zveryno namai)
  6. Pieninės g. 12, 8, 6.
  7. Pienines g
  8. Pieninės ir Stumbrų g. kampas – Pieninės gatvėje
  9. Pieninės g. nuo Stumbrų g. 30 (kampo) iki Pieninės g. 6 namo (sankirtos su Paribio g.) pasodinti liepas, nes vienoje Pieninės g. pusėje visi medžiai per šiuos metus iškirsti, jų vietoje statomi ofisai, ir nebuvo atsodinti, kitoje gatvės pusėje dalis iškirsta, likusi dalis seni, sutrešę ir netolimoje ateityje bus kertami.
  10. Pieninės g. 12, Stumbrų g. 28, Stumbrų g. 30 dėl kylančių biurų.