Klaipėdos dramos teatro apklausa

Papildomos pastabos:

  1. Neturiu
  2. Geriausia aktorė - Inga Jankauskaitė
  3. Siūlyčiau daugiau laiko investuoti į Facebook paskyrą, joje tiekiamą informaciją, reklamą. Ji nėra patraukli, jei pati neįsivedu jūsų puslapio, tai nieko ir nematau. Trūksta viešinimo, reklamos. Labai buvo vykusios tiesioginės transliacijos iš premjerų. Gaila, kad jų nebėra. Įdomu būtų kartais pamatyti ir repeticijų užkulisus.
  4. Gidus, lydinčius didelę grupę turistų (pvz., bent trisdešimt) iš kitų miestų ir pan. turėtų įleisti žiūrėti spektaklį nemokamai. Juk gidas atlieka parengiamąją ir apibendrinamąją edukaciją, susijusią su spektakliu. Labai linkiu tai apmąstyti ir sudaryti tokią galimybę.
  5. Nesuprantama ir nepateisinama teatro pozicija gerus spektaklius, kurių bilietai labai greitai išperkami, turiu omenyje spekt.Tėvas, Karalienė Luizė, dabar turbūt ir Kas prieš mus, rodyti savaitės viduryje arba pvz. sekmadieniais. Kaip tūlam lietuviui ne iš Klaipėdos krašto, nekalbu apie Vilnių, Zarasus, Panevėžį grįžti namo? Nors gerbiamas A.Juozaitis labai džiaugiasi važiuojančiais žiūrovais į spektaklius autobusais, bet man tai asocijuojasi su tarybiniais laikais. Ir leidžia manyti, kad kažkas su šituo teatru negerai.
  6. labai truksta vaiku spektakliu- linksmu, spalvingu, suprantamu vaikams, mazai gastroliu. teatras neisnaudoja visu savo galimybiu
  7. visko gyvenime būna, gali ir nenorėdamas pavėluoti.
  8. daugiau spektakliu savaitgaliais