Klaipėdos Atgimimo aikštės "Laivelis"

Kokia Jūsų nuomonė apie šį laivelį? Kodėl?

  1. Neturi jokios estetinės vertės. Kičas.
  2. Kičas
  3. Mažiau klausyt visokių bobų,kurios save meninkais laiko.Akivaizdu snukio savo nemačiusos veidrodyje n metu. Kažka daryt su miestu bando. Jokumiene slėpkis atgal.Nuosirdus patarimas.😃
  4. Galbūt jį galima kiek perdaryti
  5. Kiek galima diskutuoti apie šitą miesto gėdą? Gal galėtumėte įvardyti šio objekto autorių? Panašu, kad tai ,,labai nusipenęs" autorius, nes niekaip nesiryžtame jo pašalinti...Kas yra??????????? Į tą ,laivelį nepamirškite pakrauti boružių...!!!!!!!!
  6. Man asmeniškai geriau toks laivelis atgimimo aikštėj nei nieko. Jeigu atgimimo aikštę atstatytų dar iki karo, t.y. atstatytų ten buvusius pastatus (ko tikriausiai kažin ar bus kada), tada laivelis gali susirasti ir kitą vietą. Na, smilgų laukas irgi įdomu būtų, bet manau ir laivelis visai priderėtų. Aš manau, kad tai visgi puošia mūsų sudarkytą miestą ir galbūt geriau sutelkti dėmesį į tai, kokią atgimimo aikštę norima padaryti ją atrenovuojant, turiu omeny, tą "pilnaties" projektą. Šitas projektas pats siaubingiausias, kurį Klaipėdai gali tekti įgyvendinti. Tad geriau diskutuokime apie tai.
  7. Kičas
  8. Primityviai ir pigiai
  9. Esu už smilgų lauką, tik ne šis N E s u s i p r a t i m a s ir dar miesto centre!!! Te kuo skubiau išplaukia!!!
  10. Mano subjektyvia nuomone neestetiškai atrodo.