Kazlų Rūdos Jurgio Dovydaičio viešoji biblioteka

8. Jūsų siūlymai, komentarai

  1. Bibliotekos darbą ir darbuotojus vertinu labai teigiamai.
  2. .
  3. Centriniam filiale suaugusių skyriuj labai pikta darbuotoja (su grifka, jaunesnė). Kai paprašau pagalbos ryškiai supyksta. O kitam skyriuj bibliotekininkė visada maloniai padeda.
  4. Esu nuoširdžiai dėkinga Ąžuolų Būdos filialo darbuotojai Ritai Venskūnienei už visokeriopą pagalbą, patarimus, malonų aptarnavimą ir atsidavimą darbui.
  5. Galetu dirbti sestadieni, butu patogu.
  6. Daugiau laikraščiu
  7. Nebamdykit naikinti biblioteku.
  8. Labai nusiminiau, kai sužinau, kad mano apylinkės filialą ketina uždaryti. Tikrai padalinys sulaukia įvairaus amžiaus lankytojų kiekvieną dieną. Biblioteka yra sukoncentruota ne tik į knygų skaitymą, bet ir vyresnio amžiau žmonių kompiuterinį švietimą. Manau tai labai svarbu, nes vis labiau visuomenė pereina prie virtualaus poreikių įgyvendinimo būdo. O vyresnio amžiau žmoniems yra daug maloniau, saugiau ir patikimiau, kai jiem padeda pažystami žmonės. Manau, jei bus uždarytos apylinkių bibliotekos, taip bus sunaikintas švietimas. Jaunimo atveju pasiekti biblioteką viešuoju transportu, ypač vaikams, taps sudėtingiau todėl jie nustos skaityti knygas, dalyvauti rengiamuose užsiėmimuose bei mokymuose. O vyresnio amžiaus žmonės gėdinsis prašyti svetimų žmonių pagalbos naudojantis skaitmenine įranga.
  9. .
  10. Biblioteka Kazlų Rūdos miestelio bendruomenės kultūros centras.