Kavinės "Erdvė" lankytojų apklausa

Siūlymai ir prašymai tobulinant kavinės "Erdvė" veiklą

  1. -
  2. nzn
  3. Padaryti kavine, o ne arklide.
  4. Nors kavinės pavadinimas "ERDVĖ", tačiau erdvės tikrai nedaug. Norėtusi didesnės patiekalų įvairovės.
  5. Motyvuoti kolektyvą normaliam, produktyviam darbui. Kol kas to aiškiai trūksta.
  6. Reiketu tokiu pramogu kaip, kad biliardo stalas arba stalo futbolas ...
  7. facesecurity nuo marozu
  8. interjeras!!! ir nustokit nepilnameciu sokius su alkoholiu daryt
  9. pradeti skaniai gaminti valgyti; aptarnavimo kokybes pasimokyti; padavejas isisusti stazuotis, kad ismokytu kokybiskai aptarnauti, jeigu netvpasisveikinti nesukeba:-D
  10. pradeti skaniai gaminti valgyti; aptarnavimo kokybes pasimokyti; padavejas isisusti stazuotis, kad ismokytu kokybiskai aptarnauti, jeigu netvpasisveikinti nesukeba:-D
  11. Siulyciau atkreipti demesi pirmaiusia i meniu - ar tikrai patiekiate toki maista, kuris ir jusm patiems yra skanus? Kai kurie ingredientai pjaunasi tarpusavyje. Aisku, geri produktai turi savo kaina ir klientura, bet gal tai ir butu jusu sekmes raktas? Pavyzdziui, galima sudaryti atskira vasaros meniu gurmaniska - prasalaiciams, kurie daznai turi labiau islavintus skonio receptorius ir nusivilia zemo lygio tradicine(ar pusiau tradicine virtuve). Vietiniams klientams tai tikriausiai neuzkliuna - uzsisakydami jie retai ziuri i kokybe, pasirinkima lemia kaina. O jei maistas pigus, tai ir valgosi skaniai, o jei brangus, tada zmogelis pradeda kabinetis.Siulyciau koreguojant meniu perzwelgti lietuviskus kulinarinius blogus - nustebsite, kiek imantriu ir nebrangiu ten naujoviu rasite! taip pat siulyciau mesti lauk rusiska muzika, jei ji vis dar ten skamba - cia gi lietuva, kdel mes taip linke garbinti svetimas kulturas, is kuriu nulis nauds mums? trecias dalykas - padavejos. Visada maloniausia yra bendrauti su jaunais zmonemis. Taip pat isvaizda - jokiu pleiskanotu peciu ar pusiau riebaluotu plauku, maloni sypsena, juk visgi jos tarpininkauja su klientais. O siaip kavine tvirtai stovi anyksciuose ir ja nurungti sunku, vieta - puiki, todel tuo pasinaudoje galite tapti ne tik veteranais, bet ypatingais veteranais. Siaip man pati kavine be tu minusu patinka, ir as jai linkiu kuo didziausios sekmes - nenustokite bandyti, eksperimentuoti, nes nieko nera blogiau, kaip provinciali stagnacija:) Tikiuosi, iki vasaros bus siokiu tokiu ryskiu pasikeitimu.
  12. Visus atleist, pasamdyti vadovą už min 3500lt men ir patiem nesikist
  13. Sutvarkyti aptarnavima, kad butu zmogus, kuris prieina prie staliuko ir priima uzsakymus, nes kitaip negalima "Erdvei" vadintis kavine, nes ji yra tiesiog baras. Taip pat pasistengti su maisto kokybe.
  14. Padažai ir prieskoniai ant kiekvieno stalo, aptarnavimas ne tik prie baro, nes jei nueini į stiklinę dalį, tai tave net pamiršta iš vis, ką jau kalbėt, kad ir taip tik dideliam žmonių kiekiui esant padavėjos pačios prieina aptarnauti ir nereik žirglioti iki baro. Kitas aspektas, jei aptarnauja tik prie baro, tai kam tiek daug tų padavėjų ten reikia. :)
  15. Dauguma klientų norėtų, kad alus būtų pigesnis ir maistas skanesnis. Norėčiau girdėti kitokią muziką, pvz: klasikinis rokas, šiek tiek elektronikos ir kuo mažiau estrados atlikėjų.
  16. Ivairesni muzikos stiliai ir kai kuriu kainu sumazinimas
  17. Neteko dalyvauti jokiame pobuvyje, tai gi ir nuomones neturiu :)
  18. Daugiau renginių, kurie pritrauktų žmones į kavinę "Ervdė"