Kauno lopšelio-darželio "Rasytė" bendruomenei

Jūsų komentarai

  1. Yra kur tobulėti. Siūlyčiau daugiau skatinti ir tėvelius remti darželį išsakant konkrečius poreikius. Tikiu atsiras ne vienas kuris galės ir norės pagelbėti.
  2. Norint užtikrinti vaikų sveikatą, išvengti traumų reikalinga prie lauko priemonių įrengti specialią dangą, kurios sumažintų vaikų traumatizmą, užtikrintų vaikų saugumą
  3. Darželio aplinka pritaikyta darbui su vaikais. Jaučiuosi saugi palikdama vaiką jame, tuo pačiu esu svetingai sutinkama tvarkos, švaros. Neramina tik darželyje po rekonstrukcijos atliktų darbų kokybė. Rašau apie tai, dėl to, manydama, kad per mažai išsireikalauta tvarkos. Tiek vejos atveju, iškastų tplytelių nelygiu sudėjimu, naujos dangos nelygiu patiesimu bei aplink dangą išpiltu žvyru, kuriame žolė neauga. Tiesiog matomi darbai neatlikti tvarkingai. Suprantu, kad darželio personalas ne visada turi laiko viską sužiūrėti. Tad manau, tikslinga turėti savanorių tėvų, kurie mielai pagelbėtų tam tikrais aspektais. Aš manau, kad darželis nėra tik vaikų ir personalo, labiausiai darželis yra tėvų. Aš darželyje nesijaučiu jo dalimi. Aš reikalinga, tik atlikti parodai reikalingus darbelius.
  4. Labai išpuoselėta lauko aplinka. krepšinio/tinklinio aikštelė, lauko prietaisai, psichologės kabinetas, atskira sporto salė, aktų/renginių salė.
  5. Aplinka nuolat atnaujinama naujomis priemonėmis, pritaikytomis vaikų veiklai. Šiemet įstaigos teritorija aptverta nauja tvora, kuri užtikrina vaikų saugumą. Sukurta gerai veikianti tėvų sutikimo, priėmimo ir informavimo sistema.
  6. Įstaigos aplinka estetiška, saugi, labai daug įvairių priemonių.
  7. Estetinis vaizdas geras, aplinka saugi ir svetinga
  8. Grazu, daug priemoniu
  9. Džiaugiamės dėl nuolaat gerinamos aplinkos, šiemet įrengtos krepšinio-tinklinio aikštelės.
  10. Darželio teritorija krupščiai prižiūrima, tvarkoma, aptverta, inventorius atnaujinamas. Patalpos tvarkingos, gal norėtųsi daugiau daugiafunkciškumo, įvairesnio inventoriaus ugdymui. Vertinu netgi labai teigiamai.