Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) žaidėjų lojalumas organizacijai

14. Pasiūlymai

  1. Mano nuomone pradiniame puslapyje labai reikalingi varžybų anonsai (tarkime šiandienos arba ateinančių kelių dienų varžybų tvarkaraštis, kuris galėtų būti panašus į rezultatus skelbiančią eilutę), taip reikalingas didesnis mėgėjų lygų ir moksleivių lygų atskyrimas (gal net skirtingi puslpaliai). Nelabai patogi varžybų tvarkaraščio sistema (pasirinkus lygą, galėtų būti atrūšiuojami rezultatai pagal esamą datą neįtraukiant jau įvykusių varžybų)
  2. Mobilioji programėlė, kiekvienų rungtynių aprašymai bei nuotraukų albumai bei finalinių rungtynių transliavimas (pvz: per Youtube)
  3. bent pries 2 savaites nuo rungtyniu pradzios patvirtinkite tvarkarascius, daugiau foto, interviu, apzvalgu.. komandos remeju logotipu vieta, aktyvinti bendravima tinklapyje.
  4. Nors šioje lygoje žaidžiu pirmus metus, tačiau aktyviai stebiu tiek vyrų, tiek moterų rezultatus. Ir LABAI pasigendu apie tam tikras grupes informacijos (turiu omenyje ne tik moterų grupę), Dažnai jos iš vis net nėra. Nemanau, kad parašyti bent kažkokį trumpą vykusių varžybų aprašymą, reikalingas KKML atstovas tose varžybose. Galima paklausti komandos atstovų komentarų ar trumpo aprašymo. Galų gale, grįžtant prie moetrų krepšinio, kuris yra mirštantis dalykas, sveikintina, kad Jūs apskritai organizuojate tokias, kad ir labai trumpas, lygas, tačiau būtų gražu, siekiant jį populiarinti, daugiau dėmesio ir skirti tai lygai :)
  5. Norėtųsi apibendrinančio straipsnio apie kiekvienos dienos rungtynes
  6. Reikalingi komandiniai rodikliai (Atkovoti kamuoliai, komandinės klaidos)
  7. Nenustoti tobulėti.
  8. Atpiginti startini mokesti
  9. Life statistika manau butina. Jau keleta metu zaidziu ir su kolegomis esame kalbeja lad idomu butu jei butu vedami visu daugiausiai imete atkovoje permeme ir t.t. :)
  10. nėra