Kaip Lietuvos buklę vertina žmonės sektoriais ir balais v1.0?

Kokiu punktus siūlote dar įtraukti, kokius išbraukti, ką keisti?

  1. apklausa gera!
  2. reiktų įvadinio tekstuko, koks apklausos tikslas ir __kaip bus panaudoti atsakymai__. ką reiškia "totalus vertinimas"? ir kodėl čia "tautos nuomonė" jei atsakys gal tik keli šimtai žmonių? kuo skiriasi "Bendroji Lietuvos emocinė būklė" nuo "Bendroji lietuvių nuotaika"? gal trumpą (popup?) paaiškinimą prie punktų; ypač tų, kurie nėra visiems aiškūs, pvz, kas yra/turi būti "Didžioji Lietuvos idėja"?
  3. Siulau isbraukti panasius pasikartojancius punktus, kaip Bendroji Lietuvos emocinė būklė ir Bendroji lietuvių nuotaika. Manyciau uztektu ir vieno klausimo . Siulyciau pakeisti grafa neturiu nuomones i vidutiniskai. Taip zmogus dvejodamas tarp gero ir blogo galetu teisingiau isreiksti savo nuomone.
  4. keisti vaikus ir ju poziuri, mes jau sugadinti
  5. Galima pridėti: Lietuvos socialinis gyvenimas. Lietuvos kultūrinis gyvenimas.
  6. Nereiktu paskutinio punkto, nes is visu atsakymu galima matyti bendra Lietuvos bukles vertinima.
  7. Tolerantiškumas kitataučiams...
  8. Emigracijos ir imigracijos nepalietei. taip pat religijos bukle. dar prideciau klausima -ar mes busim gyvi kaip valstybe ir kaip tauta.
  9. Pasigedau pasirinkimo "vidutiniškai".
  10. Reiktų įtraukti punktus - kiek Jūsų nuomone Lietuvoje yra politikų - 1, 10, o gal ir daugiau. Seimo politikieriai - tai ne politikai - iš jų gal tik keli galėtų vadintis politikais - valstybės valdymo žinovais. Politiika - tai valstybės valdymo menas. O ką mes turime - 3 vietą nuo galo ES? Tokie ir politikieriai