Kaip kartu galime sukurti Lietuvos proveržį? - v2

Jei Jūs turėtumėte visas šalies valdymo galias viename: Prezidento, Premjero ir Seimo vadovo ir jei turėtumėte tik vieną galimybę - kokį esminį šalies gyvenimą iš esmės gerinantį sprendimą priimtumėte?

  1. stipriai progresiniai mokesčiai arba prisiekusiųjų teismus įvesti. kad auklėt žmones sąžiningai ir ne dėl pinigų gyvent ;)
  2. Perduočiau visą 'valdžią' vienintelei jėgai (kuri neabejinga tautos likimui) - žmonėms, kurie užaugino ir paruošė savarankiškam gyvenimui gyvenimui vaikus (arba įvaikius), jei jie neprieštarauja tėvo ar mamos įgaliojimams. Toliau, manau, protingi Žmonės sugebėtų apspręsti valdymo būdą.
  3. valdzia nuleisti arciau zmoniu tai yra seniunijoms
  4. Ryžtingas posūkis laisvosios rinkos visuomenės kūrimo kryptimi.
  5. Įvesčiau skandinaviško pavyzdžio progresinius ir turto mokesčius, tai sumažintų katastrofišką visuomenės atskirų segmentų atskirtį.
  6. Liepčiau racionalizacijas diegti ir matuoti jų efektą kiekvienoje įmonėje/šeimoje/valstybės įstaigose - kaip privalomą dalyką. Per smulkius pokyčius ateis supratimas kaip daryti stambius tobulinimus.
  7. patvirtinčiau visų iš biudžeto mintančių žmonių sąžiningą, susijusią su vidutiniu darbo užmokesčiu atlygio sistemą
  8. is kart paviesinciau mela :) ir pradeciau dirbti Lietuvai ir zmonems :) nezinau kaip isireiksti tinkamai :) be gailescio "susaudyciau" juk manes tai niekas negailejo :)