Kaip kartu galime sukurti Lietuvos proveržį? - v2

Kokį unikalų, naują produktą, projektą, paslaugą, veiklą sujungę savo mintis galime sukurti 7ms milijardams klientų, kuris padarytų proveržį Lt ekonomikoje, bendravime, savigarboje, savijautoje? Estai turi Skype, suomiai - Nokia, kiniečiai - gamybą, šveicarai - bankus, norvegai - naftą. Ką ypatingo galime duoti pasauliui mes?

  1. manau, kad realiai nelabai ką... ;) lietuviškomis statybomis pasaulio nesužavėsi... sau tegalime pasiūlyti darbą Ispanijoje ar Anglijoje, o ką jau kalbėt kitiems.. padžiai bent 10mčiai milijonų ką nors sukurkime.. šiaip proveržiams IT sritis tinkama. na ir biochemijoj tikrai labai daug galimybių (ir Fermentas yra taką pramynęs). ps.; o, pvz, ką turi Lenkija?
  2. Visuomenės mokslą. Atskleisti lietuvių kalbos galimybes suvokiant asmens sąrangą.
  3. kompiuteriniu virusu laboratorija universiteta kuris destytu moksla apie virusus, juos kurtu bei kurtu ju apsaugas. bei uztikrintu pasaulio sauguma pries kibernetinius ispuolius pries viena ar kita sali
  4. Laisvosios rinkos visuomenę.
  5. Nebeturi estai skype.
  6. Sukurti tarpusavy susietų bendrovių sistemą (megakorporaciją).
  7. Sarmatijos pasaulio suvokimą ir gyvenimo pagal tai sistemą. Reikalingi gyvi pavyzdžiai: jei Lietuva pagal tai gyventų, tai visi pradėtų kopijuoti ir pirkti konsultacijas - kaip tai įdiegti.
  8. Lietuvos Gamtą
  9. Tobulu darbu ir kokybe sukurdami etalonini kokybiska produkta, darydami kurdami preke kuri tarnautu ne 6 men o min 10 metu :) Is tos kokybes tai pvz nokia netaip daug yra geru nokia aparatu geru kur galetum naudotis kaip telefonu skambinti ir rasyti zinutes :)