Ką žinote apie ketčupą ir majonezą?
Kokio antioksidanto randama pomidoruose?
Koks optimalus pomidorų pastos kiekis ketčupas?
Ar leidžiama pomidorų produktuose naudoti dirbtinius dažiklius?
- taip
- Taip
- Ne
- taip
- ne
- Taip
- ne
- taip
- ne
- ne
Kiek reikia pomidorų 1kg pomidorų pastos pagaminti?
Kokio gamintojo pomidorų ketčupą dažniausiai renkatės?
- spilva
- Daumantų
- Ketčupo neperku, rekuosi pomidorų pastą abra pomidorų padažą
- Suslaviciaus
- lietuviškus
- Kedainiu
- Kedainiu koncervu
- ketčupo neperku, perku pomidorų padažą, o tai nėra tas pats
- heinz
- Kėdainių konservų fabriko
Pagrindinės majonezo sudedamosios dalys:
- kiausiniu milteliai,actas,cesnakas,pieno milteliai,garstycios...
- Kiaušiniai, aliejus, garstyčios
- kiaušinis, aliejus, krakmolas
- Kiausiniai ir augaliniai riebalai
- kiaušinis, aliejus
- actas, kiausinis, aliejus
- aliejus, kiausinio tryniai
- kiausinis aliejus garstycios
- aliejus ir kiausiniai, arba kiausinių milteliai
- Aliejus
Kiek rekomenduojama per parą suvartoti majonezo?
Kiek kartų per savaitę vartojate majonezą?
- viena
- 1kartą per mėnesį
- 1
- 1 kartą
- 0-1
- retai
- nevartoju
- 1
- 1-2
- 5
Kokio riebumo majonezą dažniausiai perkate?
- vidutinio
- Liesą
- 30 proc
- neriebu
- liesą
- Liesa
- vidutinio
- neperku, o jei ir perku, tai per šventes liesą majonezą
- neriebu
- apie 60 proc.
Kokio gamintojo majonezą dažniausiai perkate?
- lietuvos gamintojas
- Daumantų
- Hellmans
- Kedainiu
- Daumantų, helmans
- Daumantu
- daumantu
- daumantų
- heinz
- Kėdainių kons. fabriko