INTERAKTYVIŲ GRINDŲ EFEKTYVUS PANAUDOJIMAS IKIMOKYKLINIO UGDYMO ĮSTAIGOJE (turintiems šią priemonę)

7. Kaip seniai ir kaip dažnai ugdymo veiklose naudojate interaktyvias grindis?

  1. 2 metus. Naudojame pagal poreikį.
  2. Metus, tačiau kai atėjau dirbti į šią įstaigą, interaktyvios grindys jau buvo gal 3 m. Interaktyvias grindis naudoju kartą per mėnesį ir rečiau. Darželyje yra 10 grupių, reikia prisitaikyti, kada nevyksta muzikos užsiėmimai, tuomet ir naudoti
  3. Išklausiau išmaniųjų grindų pristatymo paskaitą, tobulinausi savarankiškai. Savo įstaigoje turime 3 metus.
  4. Nenaudoju.
  5. Interaktyvias grindis įsigijome prieš maždaug 2-2,5 m. Jas naudojame pagal poreikį, planuojant veiklas ir turimus žaidimų resusrsus, kurie tinka vienai ar kitai temai.
  6. Interaktyvias grindis turime jau 1,5 m. Kiekviena grupė turi susiplanavusi po dvi veiklas kas mėnesį, taip reikalauja administracija.
  7. Interaktyvias grindis mūsų įstaiga įsigijo prieš keletą mėnesių. Tad mūsų naudojimasis jomis yra dar kol kas minimalus. Neseniai turėjome nuotolinius mokymus. Tad dabar sieksime pritaikyti turimas žinias ir gebėjimus. Turime įvairių žaidimų programinį rinkinį, kurį kartu su grindimis įsigijome iš tiekėjų. Esame mokymosi stadijoje.
  8. Interaktyvias grindis mūsų įstaiga įsigijo prieš metus. Naudojame 1-2 kartus per mėnesį. Ne visos auklėtojos naudoja. Kitos nenori arba bijo naudoti.