Integruota baudžiamojo proceso informacinė sistema.

Su kokiomis problemomis dažniausiai susiduriama apdorojant procesinius dokumentus?

  1. Mano nuomone galbūt netinkamas žodis būtų "apdorojant", kadangi dokumentai sistemoje yra sukuriami, pasirašomi, o esant reikalui ir įkeliami. Sukūrus dokumentą sistemoje ir jį pasirašius, ar įkėlus dokumentą į sistemą ir jį patvirtinus, šis dokumentas "užrakinamas" ir jokios jo korekcijos ar "apdorojimai" nebegalimi, juo tiesiog disponuojama tokiu koks jau yra sukurtas/įkeltas į sistemą. Galbūt čia ir pasireiškia šiokia tokia problema, t.y. po pasirašymo dokumentų pataisyti nebegalima, taigi reikia didelio atidumo.
  2. Sistema atsijungia ir dingsta suvestas dokumento turinys, nespėjus jį išsaugoti. Esant serverio ar kitų problemų nėra galimybės paruošti procesinius dokumentus ar prašymus teismui, kuriuos būtina perduoti per IBPS kuo skubiau ( pvz. pareiškimas dėl suėmimo), o sistema neveikia pusdienį ar net visą darbo dieną.
  3. Nėra patogus pats dokumento išdėstymas lyginant su Word.
  4. Pasitaiko IBPS strigimų, kas labai apsunkina suplanuotą darbą.( pvz reikia eiti skubiai suimti įtariamąjį, o prašymo skirti kardomąją priemonę surašyti ir perduoti teismui nėra galimybės.) Ne visų dokumentų formos yra IBPS.
  5. Sistemu strigimas.
  6. Pastringa sistema
  7. Stringa IBPS
  8. Su sistemos strigimo nepavyksta apdoroti.
  9. tik jei užsringa sistema, tada sunku, šiaip jei viskas gerai veikia, jokių problemų nėra.
  10. Sistemos trikdžiai.