Jei paprastėjo, gal galėtumėte įvardinti, kas paprastėjo ir pateikti pavyzdį?
Dienos pietų pasiūlymai nuolat kartojasi (beveik neliko troškinių, per dažnai siūloma paukštiena, per retai - žuvis, patiekiant kiaulienos patiekalus mėsa būna nevykusiai paruošta - dažnai per sausa ir kieta, vos įkandama. Pavargsti, kol suvalgai porcija :) Kuo toliau, tuo dažniau dienos pietų kaina neatitinka kokybės - už ryžių kauburėlį su ketvirčiu juostelėm pjaustytos vištienos prėskam padaže (ir be jokio daržovių garnyro) imti 12 Lt - tikrai gerokai per daug. Blogai tai, kad iš meniu užsisakius tą patį patiekalą, negali būti tikras, kad jį gausi vienodą kaip vakar (pvz. - blyneliai su mėsa: vieną dieną mėsa juose kapota (puiku ir skanu), kitą dieną - malta ir prėska.
Netiksliai apibūdinami patiekalai - perskaičius "šaltibarščiai" tikiesi standartinių šaltibarščių, o ne šaltos burokėlių sriubos be kefyro. Būta panašių netikslumų ir su kitais žinomais pavadinimais (žemaičių blynai). Yra pasitaikę kepsnių iš kietos mėsos.
per daug prieskoniu dedama, ka uzmusa mesos skoni, pirmadieni kiauliena buvo sunkiai sukramtomo kietumo, be to, tas pats sefas ilgainiui nusibosta, manau laikas pakeisti.
skonis, susidaro ispudis, kad arba sildytas maistas, arba per ilgai keptas (t.y. jau isleides visa dregme). Is esmes - per sausas maistas.
patiekalai OK. Visada dziaugdavausi sviezia duona. Paskutiniu metu to dziaugsmo maziau ir maziau.
1.kava
2.antreji patekalai, sriuba(buna per daug druskos ir pipiru)
Suprastejo zenkliai. Porciju dydis, skonis, kokybe. Labai vienodas meniu, be vistienos ir kiaulienos kepsniuku praktiskai nieko nera.
keiskite padazus, labai jau skiesti; produktai nevisada buna sviezi.
Prastėjo dienos patiekalai. Kokybe neprognozuojama. Nusipirkite normaliu bulviu.
-
Reikėjo šiek tiek daugiau padidinti porcijas. Juolab, kad pasiskelbėte, kad padidinote. Rezultatas - jos tokios pačios. Ne kartą pasijaučiau apgautas gavęs "šaukštą" antro patiekalo... Tokie triukai ir verčia pas jus lankytis rečiau. Taip pat vis tik skirti didesnį dėmesį ir maisto kokybei.