Ikimokyklinio Ugdymo prieinamumas Vilniaus mieste

Jei prieš tai buvusiame klausime pažymėjote kita, nurodykite kas tai

  1. Tai, kad priėmimas vyksta vos ne loterijos principu "kas greičiau" ir abu dirbantys bei savivaldybei mokesčius mokantys tėvai gali negauti savo vaikui darželio
  2. Labai ribota laike, nelanksti sistema (eliminuota popierinė forma).
  3. Jokio skaidrumo, neaiškus vietų skirstymas, nuolatinis sistemos "lūžinėjimas"
  4. Ypac didele beda, jei nori pakeisti darzeli, tai tiesiog NEIMANOMA... bet juk zmones kraustosi, skiriasi...
  5. neaiškus eilės sudarymo mechanizmas
  6. Sistemos darbo trikdžiai, per kuriuos reikia sėdėti kiaurą naktį, kad priregistruotum vaiką į darželį. Manau įregistravimui turėtų būti skirta savaitė, jos nereitinguojant pagal priėmimo datą. Vėliau galima reitinguoti.
  7. esu nepopuliati - MANE TENKINA. Esu susdūrusi su priėmimu iki centralizuoto priėmimo, nu neduok tu dieve, pasipūtę darželio vedėjos, net kojos nesinori pas jas žengti, o va ši sistema daug ką pastatė į savo vietą.
  8. Manęs netenkina priėmimo laikas - geriau prašymai būtų priimami trumpesnį laiką arba nuolat, visus metus, ir vaikučiai suskirstomi i darželius iš karto, po mėnesio ar per mėnesį, kad būtų greičiau matyti, ar gausi vietą tame norimame darželyje ar ne, jei negaunama, tada būtų galimybė pateikti prašymą į kitą vietą, o nelaukti pusę metų ir nervintis, paskui dar laukti iki rudens, kol vaikutis galės pradėti lankyti darželį. Kad prašymai būtų priimami neribotą laiką ir vaikai galėtų pradėti lankyti darželį BET KURIUO METŲ LAIKU.
  9. Netvarkinga sistema, kurią galima paveikti iš išorės. Kyla klausimas dėl jos patikimumo.
  10. nelogiška, kai į darželį, esantį prie mūsų namų atveža vaiką iš tolimo rajono, o mūsų vaiką mes turime vežti į darželį, esantį kitame miesto gale