Fermentuoti medaus gėrimai

Sveiki, esu Vytauto Didžiojo unversiteto, magistrantūros studijų programos „Augalinių maisto žaliavų kokybė ir sauga“ antro kurso studentas.

Šios apklausos tikslas – surinkti duomenis iš Lietuvos gyventojų apie fermentuotus medaus gėrimus. Jūsų atsakymai yra labai svarbūs tyrimo rezultatams. Apklausa yra anoniminė, konfidenciali, o jos pildymas užtruks iki 6 minučių. Tyrimo duomenys bus panaudoti tik moksliniais tikslais

Iš anksto dėkoju už Jūsų skirtą laiką.

Rezultatai yra prieinami tik autoriui

Kiek Jums metų?

Iš kur dažniausiai sužinote apie naujus gėrimus?

Ar domitės fermentuotais gėrimais ? (pvz., kombučia, kefyras, natūraliai fermentuoti limonadai)

Kokius alkholinius gėrimus dažniausiai renkatės?

Ar esate girdėję apie fermentuoto medaus gėrimą - midų?

Kokiuose renginiuose ar vietose dažniausiai susiduriate su fermentuoto medaus gėrimais?

Ar esate ragavę fermentuoto medaus gėrimo?

Ar Jums yra tekę pirkti fermentuoto medaus gėrimą?

Kokie Jūsų nuomone prekinio ženklo aspektai Jums būtų svarbūs renkantis midų?

Kokia kaina už 0,5 l fermentuoto alkoholinio medaus gėrimą (iki 5 laispnių stiprumo) Jums atrodo priimtina?

Kokia kaina už 0,5 l fermentuoto alkoholinio medaus gėrimą (iki 14 laispnių stiprumo) Jums atrodo priimtina?

Koks yra Jūsų mėgstamiausias alkoholinių gėrimų skonis?

Kokį alkoholinio fermentuoto medaus gėrimo skonį rinktumėtės?

Kokie midaus ingredientai Jus labiausiai domintų?

Ar domintų riboto leidimo, sezoniški ar eksperimentiniai midaus skoniai?