fechtavimas

jusu komentarai apie sia sporto saka?Ka apie ja zinote?

  1. Pati lankau. Labai įdomus sportas. Kartais būna sunku.
  2. sportuoju
  3. I love boots, too bad I'm forced to only have tall ones--here in Michigan we can get a foot of snow in March (as with most other noehtrrn states). I adore the brown Sorel's :).
  4. Did you notice that the guy has a gaeote? That means he's not in the Army, but is just wearing a camouflage backpack. And you should know that anyone coming home from the military comes home with at least a seabag of stuff, not some backpack. If Famous Footwear was trying to depict a military man, they failed.
  5. Ne prie sirdies
  6. zinau pakankamai daug.viena is geriausiu sporto saku. :)
  7. apie ja zinau labai daug nes pati ja uzsiemu jau tris metus ir tikrai dar ilgai nemesiu! pats nerealiausias sportas kuri tik esu bandziusi jis tikrai pigus tik 20lt per menesi ir jums viska duoda: spaga, apranga, kauke, laida. zodziu viska ko tik reikia kovai nors treneriu mazokai kai ir klubu lietuvoje bet jie visi nerealus!! pavyzdziui as treniruojuos kaune pramones prospekte kauno kolegijos saleje pas labai nerealia trenere Rasa Azukiene ji labai gera ne tik kaip trenere bet kaip ir zmogus! taigi kas norit prasom kvieciam ir labai laukiam!!! tikrai nepasigailesit pamatysit jums patiks pamilsit fechtavima nuo pat pirmos treniruotes ir man taip buvo! P.S. ten visi labai nerealus vaikai visi labai draugiski ir pasiruose nelaimej padet! tik uzsigauni per koki zaidima ziurek visi jau prie taves prileke!!;))))
  8. Gaila, bet nežinau daug - tik, kad tai kartu ir intelektinis sportas
  9. Labai noreciau pati isbandyt sia sporto saka,nes tai idomu.
  10. pati ja uzsiimu, man labai patinka, rekomenduociau pabandyti ir kitiems:)