Ezoterines vietos

Kaip Jūs galvojate, jei lankytina vieta įvardinta ezoterine, tai ar gali paprasti žmonės nuspręsti:

  1. taip
  2. Reikia žmones šviesti, kad jie žinotų, kur vyksta. Ką sako, rašo tie, kurie tas vietas įkūrė.
  3. Dieve, duok Lietuvai kunigų (2012-11-24 17:06:44) Lietuvoj satanija įsisiautėjo, plinta žaibiškai... O kur bažnyčių kunigai, kad tiek daug tikinčių, jog Dievas sėdi Merkinės piramidėje ie net nežino, kad sirijuj kalba piktosios dvasios vieto Kristaus. hmmm... žmonės manau keistų mąstyseną, jei žinotų, ką kalba piramidininkai su sikolizavę su sirijais, ką abu tie balsų diktantų iš ANTIKRISTO klausytojai rašo... net kunigai neskaito, juokingai atrodo, kai jie atsako apie tai į žmonių pateikiamus klausimus... kur vykstam- reikia žinot, ką apie tai rašo patys autoriai....velniavos agentai žemėje.....satanijos karalystė pilna raganių... burtininkų ir kitokių njueičistų... Atsakyti +1 Paranormalūs reiškiniai > Paslaptingos vietos Merkinės piramidė >> Šešėlis: Pasirašė Poviliukas sutartį su šėtonu ir kvailina žmones. Arba jį patį kvailina šėtonas, o Poviliukas svaiguliuoja. O dabar piramidė argi ne taip atrodo: Asasinas: Tipo saugo piramidę nuo išorinio blogio? :D Šešėlis: Koks tai geodezinis kupolas, kad žiemą vėjas nepūstų ir gal kad koncentruotų energiją viduje :D astropasaulis: Aš irgi skeptiškai vertinu šį reiškinį. Kai Dievas kalba su žmogumi, jis arba šventasis arba šizofrenikas. Kadangi p. Žėkas nepanašus į šventjį tai peršasi antrasis Kodėl nepanašus? Kad be sutanos? Šešėlis: Iš tikrųjų būtų įdomu paklausyti ką Poviliukas gali pasakyti. Ir aplankyti tas vietas. Paragraf, žie merkinės piramidė anomali vieta :D Reikia ištirt.... aiškinkit, kunigėliai raštus bent tų raganių parašytus, kurie kviet krikščionis.
  4. Ezoterinės vietos yra nuo titanų arba demonų. P.Ž. rašo savo raštuos, kad devas yr titanas . Katalikams jis demonijus.
  5. Ezoterinė vieta yra inspiruota piktųjų , kaip pvz. Merkinės strypai po vožtuvu yra nuo titanų. Povilas rašo infointernete.Titanai yr wampyrai.
  6. Viss ezoterinias vietos kuntruliuja liuciper diablai, merkinios piramidą titana su liuciperu, ungelu glavniausiu, teip mine p.žykas.
  7. Ezoterinės vietos paprastai yra nuo demonų, o šventos , kaip Bažnyčios nuo Dievo.
  8. taip