Elektroninių leidinių poreikis Lietuvoje

Jūsų nuomone: Ar ateityje elektroninės knygos pakeis tradicines popierines knygas?

  1. elektroninės,kaip ir popierinės knygos turi savų privalumų ir savų trūkumų,tačiau popierinės knygos jau turi savo istoriją,tie kurie vertina popierines knygas jų niekada neiškeis į elektronines.
  2. Būtų labai gaila, jei išnyktų tradicinės popierinės knygos.
  3. Gali būti, bet tikrai nenorėčiau, kad dingtų popierinės knygos.
  4. nelygu apie kokio tolumo ateitį kalbame
  5. Kada nors pakeis, bet dar negreitai. Kol turim varškės ir pieno mum viskas įmanoma. POTATOOO
  6. Jeigu ir pakeis, visada mieliau skaityti tikra knyga negu elektronine...
  7. Jomantas neskaito knygu
  8. tikrų knygų niekuomet niekas nepakeis. Man atrodo, kad kaip tik kuo toliau tuo labiau vertinami "tikri" dalykai - tame tarpe ir knygos.
  9. Šiuo metu mano nuomone, 98% žmonių skaito popierines knygas, 2% elektronines. Dar klausimas ar išvis tie 2% yra. Manau ateityje, šie skaičiai apsivervs. 98% elektroninės, 2% popierinės. Popierinės knygos taps prabanga, arba paskutinioji karta tik naudosis, kol palaipsniui kartos keisis ir tai taps tik prabangos preke. Tik jei jau vedi tokia anketą, tai išsakydamas nuomone noriu pabrėžti - tikiu, kad elektroinės pakeis popierines ir popierinės taps prabanga, bet netikiu kad elektroninės knygos bus skaitomos elektroninių knygų skaitykle, net jei ir nemokamos skaityklės būtų. Planšetiniai kompiuteriai yra pakankamai pigus, o kol prieisim laiką kai elektroninės knygos pakeis popierines su visam, tai ir planšetiniai kompiuteriai bus nemokami.
  10. Nenoreciau to!