Duona be gluteno sportuojantiems

Esame Kauno kolegijos III kurso studentai ir atliekame naujo produkto įvedimo į rinką tyrimo analizę. Prašome skirti 2 minutes atsakyti į  klausimus.

Siekiama sukurti duoną be gluteno bei ją praturtinti pieno išrūgų koncentratu arba sojos baltymų izoliatu. Baltymų, vieno valgio metu rekomenduojama suvartoti ne mažiau 25g., (tikslus skaičius priklauso nuo individualių tikslų) taip padedant paskirstyti baltymų aprūpinimą visos dienos metu. 

Glutenas (glitimas) - kviečiuose esantis baltymas. Jis yra svarbus norint iškepti kokybišką duoną, dėl savo elastinių savybių. Sergantiems celiakija, šių žmonių organizmai negeba šį baltymą apdoroti. Vaistų nėra, todėl paciantas yra priverstas laikytis griežtos beglitimės dietos likusį gyvenimą.

Ačiū už Jūsų laiką!

Duona be gluteno sportuojantiems

Lytis

Amžius

1. Ar sergate celiakija?

2. Ar teko vartoti produktų reklamuojamų kaip: "be glitimo", "be gluteno", "gluteen-free"?

2. Ar teko vartoti  produktų reklamuojamų kaip: "be glitimo", "be gluteno", "gluteen-free"?

3. Kiek kartų per savaitę sportuojate?

3. Kiek kartų per savaitę sportuojate?

4. Kiek per dieną suvartojate baltymų

5. Ar lengvai pasiekiate dietai nustatytą baltymų tikslą?

6. Ar norėtumėte, kad rinkoje atsirastų daugiau baltymais praturtinos produkcijos?

6. Ar norėtumėte, kad rinkoje atsirastų daugiau baltymais praturtinos produkcijos?

7. Ar rinktumėtės douną turinčia daugiau baltymų, nepaisant didesnės kainos

8. Kaip manote, kiek kartų daugiau galėtų kainuoti duoną be gluteno praturtinta baltymais?

Susikurti savo anketąAtsakyti į šią anketą