DIRBANČIŲJŲ TYRIMO ANKETA

97. Ar niekada nesvajojote apie kitokią teisingesnę visuomenę? Kaip ji galėtų atrodyti?

  1. Nesuprantu klausimo. Jei apie taisykliu pakeitimo ar papildimo darbu santikiu. Tai įdėju aš tikrai turiu. Dar ir padėtu tai +16 metu paaugliams: mažiau nusikalsti, suprasti kas yra darbas, skatinti paauglų užimtumą atostogų metu, kontruliuoti pinigus(reik tai ugdyti nuo šaknu). +- įsivaizduoju kaip skatinčiau žalesnę visuomine ir su tai susijusia verslo dalį. Manau žinau ir kokiu priemoniu reiktu imtis kaip sumažinti eiles norintiems prieiti pas šeimos gyditojus.
  2. Visada apie tai svajojau. Galėtų būti daugiau teisingumo paprastiems Lietuvos piliečiams
  3. zmones turetu buti nuosirdesni geranoriski labiau atsipalaidave o tam reikia buti finansiskai nepriklausomu
  4. mazesnis skirtumas tarp turtingu ir vargsu
  5. KuinasBalandis 21, 2011 15:04</a>Žinau, kad laiko normos visai nėra. Jeigu per VBE lsamtniitaus paskaičiuota, kad per dieną taisant abiturientų rašinius vienam jų ištaisyti vidutiniškai skirta 20-30 minučių (tai realus darbo sąnaudas atitinkantis laikas), tai kasdieniniame darbe per savaitę skiriamos tik 3-4 valandos, nors mokinių lituanistas turi apie 100. Matematika ir kvailiui aiški. Tas pats ir dėl pasiruošimo pamokoms. O išvada viena mokytojai vergoviškai išnaudojami pačiu primityviausiu būdu. Ir kol lituanistai nesusiburs kovoti už savo teises, tol visa tai tęsis.
  6. nėra bedarbystės,nereikia mokėti žemminančių pašalpų,ori,aprūpinta senatvė.Valdo ne seimas,o gerai apmokami specialista,ekspertai,gerai išmanantys ekonomikos dėsnius.Ir jokių politikų prie valdžios lovio
  7. nesvajojau
  8. nepagalvoju apie tai
  9. Bent jau be tokio mėšlo, koks yra dabar. Nors bedarbystė sumažėtų, Jeigu žmogus turės darbą, jis turės viską.
  10. maziau valdzios ,maziau biurokratijos.