Diplominis

Pasiūlymai, pageidavimai, pastabos.

  1. reiktu gerai pagalvoti, kokie bus baldai ir svarbiausia, kad butu jie patagus.
  2. kaip ir minejau, reiketu atnaujint sistema, keisti spalvini sprendima, bei suprojektuoti geresni apsvietima, reiketu sukurti jaukesne aplinka, kad studentams butu malonu ten lankytis, skaityt, nes pastaruoju metu nematau ten sedinciu studentu,.. jie tik pasiima reikiamas knygas ir bibliotekoje leist laiko nenori, nes nera jauku,..
  3. Idomu butu matyti jaukias bibliotekas, su kilimais, minkstais foteliais, sofutemis, galimybe skaitant ar mokantis isgerti kavos.
  4. ...
  5. reikia PERVERSMO biblioteku interjeruose!!!! nes dazniausiai bibliotekos buna neprivacios, todel ju interjerams skiriama mazai demesio
  6. manau reiketu pateikti daugiau stendu, kuriuose butu reklamuojamos naujos knygos ir leidiniai, atsirade bibliotekoje; dar tokio paties tipo (kaip stendas) sioks toks bibliotekos planas, kuriame butu parodyti knygu skyriai ir tematikos - kad nereiketu kiekviena karta klausti bibliotekininkes. Galima butu idegti idomiu interjero elementu. Sekmes atliekant projekta :)
  7. kompiuteriu saleje galetu but papildomu darbo vietu.
  8. neužtemdykit langų ;D šviesos bibliotekai tik šviesos, tik jokių baltų sienų. turi būti šviesu, jauku, bet ne sterialu (;
  9. Tamsokas kambarys bibliotekos gale. Gerokai per tamsus d4l to nelieka jaukumo.
  10. butu labai gerai ir patogu jeigu kiekvienoje darbo vietoje butu stalines lempos. ;)
  11. na aš įsitikinęs kad tau pavyks susidoroti su šia užduotim be problemų, tai galiu palinkėt tik sėkmės =)
  12. manau, kad biblioteka gali buti tiek moderni, tiek atitkti senovini stiliu, tik didziausias zmoniu pritraukimas, manau priklausys nuo to kaip viskas pateikta, interjeras, bibliotekos lentynu isdeliojimas, kad zmogus viska galetu lengvai rasti, neklaidziodamas po labirintus ir pan.apsvietimas taip pat labai svarbus.
  13. anketa galetu but oficialesne,juk taikomajam tyrimui renki medziaga..
  14. Pasiulymas padaryti shviesiau ir linxmiau ;)
  15. Noretusi, jog Vsdk biblioteka pataptu dar jaukesne ir siltesne, atsirastu tiesiog mielu kampeliu kur butu galima tiesio prisesti ir paskaityti ar praleisti langa (pvz, galbut koks foteliukas su torseru atsirastu :)
  16. Gal jau reiktu naujos bibliotekos, pvz kaip padarė vpu atnaujina seną pastatą į šiuolaikišką biblioteką.
  17. Pastatyti nauja VSDK pastata. O geriau 2, viena dizikams kita statybai :D
  18. erde, vietu, kur galetu susesti ratuku. slaptu asmeniniu kampuku, kuriose galetum pasisleptii su savo knyga arba buciuotis:)
  19. Siulyciau atkreipti demesi i siuolaikines mados tendencijas. Ir i jaunimo, kuris mokosi VSDK norus ir pageidavimus.