Diplominis

Kas VSDK bibliotekos interjere jums nepatinka? Ką reikėtų pakeisti arba patobulinti?

  1. man musu bibliotekos interjeras visai nieko, patinka ryski raudona spalva, gal baldai galetu but modernesni.
  2. baldai seni, tad pakeisti i kazkokius naujoviskesnius, sukurti gal tokias kaip skaitymo zonas bet kad butu jaukios ir kiltu noras atsisesti ir likti ten skaityt ar vartyt knygas.butu neblogai jei arbatos butu imanoma bibliotekoj isigyti
  3. keisti tarybines knygu lentynas, susisteminti.. ivesti kompiuterines sistemas, kad studentas ivedes ieskomos knygos duomenis is karto pamatytu ar ji yra ar ne, kad nereiketu gaisti laiko ieskant lentynose
  4. Lentynų dizainas ir išdėstymas,bei stalai
  5. truksta modernumo, galetu buti irengtos idomesnes lentynos knygoms, taip pat galetu atsirasti neipareigojantys minkstasuoliai, kur butu galima atsisesti pavartyti zurnalu, gerai butu jei salia atsirastu koks kavos/ arbatos aparatas.
  6. galima butu ka nors idomesnio sugalvot,nes dabar toks iprastas niekuo neissiskiriantis funkcionlus interjeras
  7. jis yra pasenes, galima patobulinti ir atnaujinti niurias spalvas
  8. Nepatinka stalų išdrabstymas bet kur. Ir mano manymu reikėtų bent jau atnaujinti grindis bei baldus.
  9. nuobodi aplinka... senos knygu lentynos..
  10. interjeras galetu atroditi labiau naujoviskai ir modernistiskai; skaitytoju vietos isdestymas ir paciu knygu lentynu.
  11. daznai nerasdavau ieskomos informacijos, reikedavo pagalbos, tad kazkokio plano su didesnem iskabom reiketu. kaikur truksta uzkampiuose papildomo apsvietimo.
  12. na ten nejauku
  13. nepatinka kad stalai ir knygų lentynos yra netoli vieni kitų, man norėtųsi atskiresnių zonų, kad aiškiai matytųsi, kas kur ir kad nebūtų "makalynės".
  14. Kompiuterių kabinetas primena seną informatikos kabinetą iš 1990-ųjų.
  15. labiausiai sventines dekoracijos.ir vis dar like kosminiai patruliai kabantys tiesiai pries akis. (biblioteninkems laaabai,mat,grazu) :)) o siaip.ka jau ten ir be prikeisi,patalpos kaip patalpos.tik renovuoti reiktu ir tiek.tiek lentynas tiek sienas.o gi kedes tai naujos :D
  16. mano manymu ten nėra jokio interjero, na bent jau iš dizaino pusės.
  17. Manau atnaujinti interjera
  18. gal spalvos,baldai, ten kur yra tas kabinetėlis su kompais, stringa į akis jo interjeras labai.
  19. na galetu kaboti dizaineriu darbai
  20. Interjere napatinka, kad nera staliniu shviesu, saulietos patalpu puses langai neapsaugoti nuo intensivios saules spinduliu (trugde skaityti), nejaukumas, nepatogus stalu ishdestymas (noretusi skaityti vienam o ne kaip darzhelije grupem), nors kolegijoje yra dizaino katedra sienos visishkai netspindi to, galetu buti minimalistine grafika su ideja (ale kaip ant troleibusu buvo dapaishyti zhmoniu zhiurinchiu per langa kunai, galetu buti tokia bibliotekininkiu "shtabo" grafika ir t.t. ), zhymes kur kokios knygos tikras pravala. neajaukios lentinos (ish kokio metalo konstrukciju su grotelem butu turbo, ir tarnautu ilgiau ir grazhiai atrodytu ir duljkiu mazhiau kauptusi. a vo, dar nepaskirstitos erdves, pvz.: labai uzhknysdavo kai skaitai shalia taves ateina keleta studentu ir pradeda kanuoti palidedami garsiais komentarais...brrrr... galechiau dar daugiau pratesti apie skaitytoju korteles, ir praneshimus mailais del negrazhintu knygu, bet finansavimas per prastas :) ir ne interjero detale :P
  21. Nepatinka patalpa kur stovi kompiutriai, galetu buti labiau bibliotiskesne, o dabar tai sausa kompiuteriu klase. Noretusi kazko jaukesio.
  22. Gal kiek senamadiška, reikėtu šiuolaikiškumo detalių ir daugiau vietos :)
  23. Neko ten nepadobulinsi, vietos per mazai :)
  24. stalai mazi, siekia kelius. Noreciau atsisesti ant normaliu kedziu, o ne ant tabureciu. ir kuo daugiau erdves
  25. senos knygu lentynos. Neidomus interjero sprendimas. Kvepia caro maro laikais :) Siulyciau pasidometi moderniasniais interjero sprendimais. Daugiau siuolaikisku medziagu.