Dėl želdynų Žirmūnų seniūnijoje

2. Kurioje vietoje seniūnijoje galima pasodinti krūmų?

  1. Lygiai ten pat, kaip pirmame atsakyme. Dar palei domus galeriją, iš gatvės, sandelių pusės.
  2. Karoliniskese
  3. Hmmm nežinau
  4. Tuskulėnų 19 - vidinio kiemo pusėje, greta vaikų žaidimo aikštelės. Greta Tuskulėnų verslo centro - absoliučiai tuščia, niekuo neapsodinta gatvės atkarpa.
  5. 1. Kubiliaus g. nuo Ladygos iki Lukšio. 2. Ladygos g. - palei SPC tvora. Čia kažkada augo pušelės, bet jų niekas neprižiūrėjo, tai ir nunyko. Buvo mėginimas atsodinti tujomis, bet ir jos nunyko dėl tos pačios priežasties. 3. Žukausko g. krūmai nunyko.
  6. 1) Virš Lelevelio gimnazijos trūksta krūmų bitėms , lesti paukščiams, ir edukuoti vaikus - šermukšnis, putinas ir pan (o gabut galima ir pratesti šlaito pušiną vietoj lužtančių uosialapiu klevu); Tik neužsodinti "šlaito" dalį kur žiema čiužinėja vaikai ("Everesto šlaitas" - žemiau pravažiavimo Žukasko 25) 2) Šalia garažų Žirmūnų 54a ir Žirmūnų 56a buvo nukirstos kaukazietiškos slyvos ir šlaitas dabar atviras smėlis. Šlaitas gerai tinka vaismedžiams - galima pasodintinet abrikosus.
  7. Daug kur būtų galima prisodinti neagresyvių krūmų, kurie neprižiūrimi nepavirstų į nepraeinamus tamsius bruzgynus. Neužsikraukime sąnaudų prižiūrint tuos krūmus.
  8. Kareivių g. šiaurinėje pusėje prie Žirmūnų g.
  9. prie mero būstinės
  10. Prie Žirmūnų g. priešais Žirmūnų g. 49 namą vietoj išnaikintų per renovaciją