Dėl želdynų Žirmūnų seniūnijoje

1. Kurioje vietoje seniūnijoje dar reikėtų pasodinti medžių?

  1. S. Žukausko g. 39 ir Žirmūnų 56A kieme. Praeitą žiemą didele dalis pušų nulūžo ir buvo nupjautos. Siulyčiau šioje vietoje pasodinti naujus medelius
  2. Apkasų g. 12A namo vidiniame kieme reikia nugenėti medžius, didžiausius krūmus, kurie jau pasilenkę į pravažiuojamąją dalį ir trukdo pravažiuoti automobiliams. Kreipėmės visur, tačiau per du metus nieks nesutvarko. Medžiai dideli jau, peraugę, kelia grėsmę gyventojams. Vietoj peraugusių krūmų ir medžių galima pasodinti naujus augalus.
  3. šiaurės miestelyje, ties Žygio gatve, link Domus galerijos pusės. O konkrečiai tarp pvz.: žygio 95B namų linijos. nes visiškai nėra pavėsių. Tikrai labai reikia toje Šiaurės miestelio pusėje žalumos, nes namas prie namo, o gyvybės trūksta. Ačiū labai. Dar taip pat ten trūksta suoliukų.
  4. Karoliniskese
  5. Nežinau
  6. Tuskulėnų 19 - vidinio kiemo pusėje, greta vaikų žaidimo aikštelės.
  7. Kubiliaus g. nuo Žukausko iki Lukšio, kaireje pusėje žiūrint į šiaurę. Esama aleja ties Banginiu atrodo prastai (ypač lyginant su netoli esančią Lukšio g atkarpa), medžiai nudžiuna dėl šienpjovių padarytų žievės pažeidimų ir kitų priežasčių. Atsodinta ažuolais, nors pirmi medžiai buvo liepos. Gaila kad nera galimybes prideti foto.
  8. Atsodinti medžius, kurie nulūžo žiemą nuo didelio šlapio sniego sluoksnio. Pvz. Žukausko 39 kieme.
  9. Žirmūnų g. 33, 35
  10. Atsodinti pušys Žukausko 39, 35 , Žirmūnų 56a kiemuose ir pušynėlyje šalia garažų Žirmūnų 54a, 54b.