Darbuotojų motyvacija

Kaip manote, kokie yra geriausi būdai, padedantys motyvuoti darbuotojus? (pvz.: premijos, dovanų čekiai). Jei galite, pateikite pavyzdžių.

  1. Piniginės premijos
  2. Gera atmosfera darbo vietoje, gera komada
  3. ba ba ba
  4. gera nuotaika ryte bei premijos
  5. Premijos
  6. Manau premijos priklausančios tik nuo jūsų darbo o ne nuo visų bendro rezultato
  7. Man tik pinigai
  8. dažnai motyvuoja ne tik fiziniai apčiuopiami dovanojami daiktai, bet viešas pagyrimas, suteikta atsakomybė, ,idėjų išklausymas, suteiktas pasitikėjimas savarankiškai įgyvendinti užduotis ar kažkokį didesnį projektą. Vien nuomonės išklausymas ir įvertinimas yra labai geras dalykas. o skatinimas vien čekiais ir dovanomis tai darbuotojus tik išpeckins ir jiems vis atrodys maža. Puikus skatinimas yra įmonės, skyriaus ar padalinio išvyka kažkur, suteikianti visiems naujų įspūdžių ir komandinių įgūdžių. apklausa labai trumpa ir neišsami, nežinau kur jūs panaudosite tokius duomenis :) bet sėkmės
  9. Geriausia motyvacija yra ir bus materialinė. Bet, manau, kiekvienam darbuotojui motyvaciją kelia bet koks motyvatorius.
  10. Piniginiai priedai, apskaičiuojami pagal tam tikrą procentą nuo DU (jei DU virš 1000 eur, priedas iki 50 eur ne motyvuos, bet įžeis darbuotoją). Labai motyvuoja papildoma atostogų diena.