baptistai

Kas yra baptistai? Kuo jie skiriasi nuo kitų?

  1. bendruomene
  2. Krikščionys. Tikri baptistai niekada neslelbs baptizmo, bet skelbia Kristaus Evangeliją.
  3. Baptistai nuo katalikų skiriasi tuo, kad Baptistai tiki Jėzaus Kristaus Evangelija,o katalikai tik taip sako, bet ištikrųjų jie skiedžia jie savo tradicijom tiki nekrikščioniškom. Jie Airijoj nuo 1930m Išprievartavo daugiau nei 15000 vaikų,pagal asociated press.
  4. Baptistai - krikscioniska Baznycia, kuri tiki Sventuoju Rastu kaip neklysanciu tikejimo autoritetu ir praktikuoja tikinciuju kriksta.
  5. nutoleliai nuo normos
  6. Babtistas- graik. kraikštas. Babtistai 2000 metais Lietuvoje pripažinta religija. Jų bažnyčios pagrindas yra TIK Dievo žodis t.y. Bbiblija. Nuostabūs, tikri Dievo vaikai.
  7. Jie yra krikščionys išpažystantys Dieva, remiasi tik Šv. Raštu tai yra Biblija; krikštija suaugusius žmones arba tuos, kurie visiškai supranta krikšto esmę.
  8. Protestantizmo atsaka
  9. man pirmiausia kyla asociacija su religija, teko girdeti, kad jie krikstija tik suaugusius zmones ir moko tik to, kas yra sv.raste.bet tenka girdet ir keistu dalyku, kad tai sekta, tai zmones priklausantys baptistams yra keistoki, tevo bendradarbis sakosi esantis baptistas, jis persirengineja darbe is kasdieniniu drabuziu i darbinius pries tai visiskai nuogai nusirenges ir siaip keistokas zmogus...
  10. niekuo jie nesiskiria nuo kitu,jie yra geri zmones tikintis i dieva,ko jiems reikia jie meldzia dievo ir jiems jis duoda viska,bent jau taip brolis pasakojo,jis yra babtistas,bet ne lietuvoj,o anglijoj,cia labai daug baptistu baznyciu,teko pabuvot brolio krikstynose:) geri zmones ir tiek...krikstyja ir nepilnamecius...tai tiek apie ju gyvenima:)dievas mus myli!