Auditoriaus profesinė etika

Kokios būtų Jūsų rekomendacijos Lietuvos auditoriams, kaip spręsti etikos problemas ir (arba) išvengti grėsmių pažeisti etikos principus?

  1. Mano vardas Vajonė Strimaitienė, forma, Lietuva Po dvylikos santuokos metų aš ir mano vyras buvome vienoje ar kitoje ginčuose, kol galiausiai paliko mane ir persikėlė į Kaliforniją būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir mano vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, širdį užpildė skausmai ir skausmai, nes buvau iš tikrųjų įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš tikrai buvau nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į svetainę, kurioje manoma, kad dr. Osagiede gali padėti greitai sugrįžti. . Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų. Taigi nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar buvo stipresnė nei buvo anksčiau, viskas dėka daktaro Osagiede'o. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad dr. Osagiede tikras ir galingas burtininkas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams nelaimės metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų Ex atgal ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Jo kontaktinis el. Paštas šiuo adresu: [email protected] arba „whatsapp“ telefonu +2349014523836 arba viber +2349014523836
  2. Būti savimi
  3. Gerai įsisavinti Etikos kodekso nuostatas ir jų griežtai laikytis audito paslaugų teikimo metu.
  4. Grieztesnes nuobaudos ir ju sistema
  5. Daugiau bendrauti ir dalintis patirtimi; daug nesusipratimų įvyksta kai auditoriai tarpusavy nesišneka, o tik susirašinėja.
  6. Daugiau pagarbos vieni kitiems ir bendradarbiavimo
  7. Grižtai laikytis etikos principų.
  8. pagarba kolegoms,
  9. Atvejų analizės mokymai.
  10. Morale pakeisti sunku, bet gal grieztesnes bausmes pagelbetu